Αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του γνωστού από το 2006 θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Γενικής του Συνέλευσης των δημοσιογράφων/μελών, στην οποία ψηφίστηκαν, επίσης, μια σειρά τροποποιήσεις στο καταστατικό που σηματοδοτούν την ενσωμάτωση ψηφιακών διαδικασιών στη λειτουργία του.

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στις 30/06/2021, στο πλαίσιο της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης του «Συλλόγου Δημοσιογράφων για την Ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα», ανέδειξαν νέα πρόσωπα στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο εξελέγησαν, επίσης, δοκιμασμένα μέλη του.

Μετά τη σύγκληση σε σώμα του νέου ΔΣ, πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Λουπάκης, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Κανουπάκης, γραμματέας ο Σωτήρης Βουτσελάς και ταμίας ο Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος. Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν, επίσης, ως μέλη οι: Νίκος Λιβανός, Πάνος Ντάνος και Φώτης Ραΐσης. Στην Ελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου εξελέγησαν οι: Διονύσης Λιβέρης και Ηλίας Ματζαβάς.

Σημειώνεται ότι, στο πνεύμα των ημερών και για τους γνωστούς λόγους ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία, τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη της καινούριας διοίκησης του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά.

Το νέο ΔΣ ευχαριστεί τους συναδέλφους του απερχόμενου σώματος για την έως τώρα προσφορά τους στο θεσμό και ανακοινώνει ότι θα συνεδριάσει εντός του Ιουλίου, προκειμένου να αποφασίσει τον προγραμματισμό των απαραίτητων ενεργειών, στην πορεία προς την ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2022.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.