Με μια teaser φωτογραφία και ένα video η Nissan επιβεβαίωσε ότι στις 16 Απριλίου θα κάνει ντεμπούτο το νέο Murano, που εισέρχεται στην τρίτη του γενιά.

Ειδικότερα, το ιαπωνικό SUV θα αποκτήσει -σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει- ένα πιο δυναμικό design, ενώ οι προβολείς μπροστά, όπως βλέπουμε και από την teaser εικόνα, διαθέτουν «μπούμερανγκ» σχεδίαση και ενσωματωμένα φώτα LED ημέρας.

Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι τα εικονιζόμενα πρωτότυπα Resonance και Hi-Cross που είχαν παρουσιαστεί από τη Nissan πρόσφατα, θα επιδράσουν σχεδιαστικά στο νέο μοντέλο.

Τέλος, για τα μηχανικά μέρη τηρείται «σιγή ιχθύος» από την ιαπωνική εταιρεία, όμως παλιότερες φήμες έκαναν λόγο και για μια υβριδική εκδοχή -δανεισμένη απευθείας από το Pathfinder Hybrid- και πιο συγκεκριμένα, έναν 2,5 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος θα «συνεργάζεται» με έναν ηλεκτροκινητήρα, που θα αντλεί ενέργεια από μπαταρίες λιθίου, αποδίδοντας συνδυαστικά 250 ίππους και 329 Nm ροπής, με την κατανάλωση, καθώς και τις εκπομπές CO2 του νέου Nissan Murano να βρίσκονται χαμηλά.

Παρακάτω βλέπετε τη σημερινή γενιά του μοντέλου…

Πηγή: autotriti.gr