Ικανοποιημένος με την αξιοπιστία της Ferrari παρουσιάστηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν. Ωστόσο, ο Φινλανδός πιλότος τόνισε πως ακόμη δεν γνωρίζει που είναι η F164T σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ακόμη, ο «Iceman» τόνισε πως η σκουντερία θα συνεχίσει τη δουλειά, ώστε να γίνουν βελτιώσεις στο μονοθέσιο ενόψει της νέας περιόδου.

«Δεν είμαστε εντυπωσιασμένοι με τους γύρους μας, αλλά θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε στο πρώτο γκραν πρι της σεζόν στην Αυστραλία. Όσον αφορά στην αξιοπιστία δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη που είμαστε από θέμα ταχύτητας. Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι είμαστε κακοί. Ακόμη, υπάρχουν πολλά που έχουμε να κάνουμε και προφανώς ξέρω που είμαστε εμείς σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας», ήταν τα λόγια του «Iceman», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Χρειαζόμαστε ακόμη κάποιες μικρές βελτιώσεις και να καταλάβουμε ακριβώς τις αλλαγές. Προφανώς, όλα είναι διαφορετικά τώρα και έχουμε πολλά να μάθουμε».

Πηγή: sport-fm.gr