Η Hyundai ανακοίνωσε πολυετή χορηγική συνεργασία με το Club Atlético de Madrid από την επόμενη σεζόν. Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου, το λογότυπο της μάρκας θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας του Club Atlético de Madrid μέχρι το 2021.

Είναι η πρώτη φορά που η Κορεάτικη φίρμα δημιουργεί μια τέτοια συνεργασία στην ισπανική αγορά ποδοσφαίρου και η δεύτερη νέα συμφωνία που καθιερώνει την παρουσία της στο ποδόσφαιρο, μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τη συνεργασία της με την Chelsea FC της αγγλικής Premier League.

maxd7dk7

Με τη χορηγική αυτή συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων που παρέχεται στον σύλλογο,  διαφημιστικών μηνυμάτων στα matrix του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες καθώς και διαφόρων άλλων ψηφιακών μέσων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, η μάρκα θα συνεργαστεί στενά με την Atlético για να δημιουργήσει μια σειρά από δράσεις και οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Νίκος Τσάδαρης