Με νέους χρωματισμούς στις εξωτερικές επιφάνειες και ένα πλήρως ανανεωμένο σε εργονομία, ποιότητα αλλά και αισθητική εσωτερικό, το Jeep Wrangler επανέρχεται στην αρένα των σκληροτράχηλων 4×4.

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το παρελθόν στα νέα Wrangler της αμερικάνικης Jeep (2θυρα και 4θυρα αμαξώματα) είναι το εντελώς νέο εσωτερικό τους. Οι σχεδιαστές της εταιρείας θέλησαν με τη ευκαιρία του επαναλανσαρίσματος του μοντέλου τους να βελτιώσουν τόσο την εργονομία, όσο και την πρακτικότητα των εσωτερικών διακόσμων των δύο εκδόσεων. Πιο συγκεκριμένα, τα πλαστικά μέρη του ταμπλό φαίνεται να έχουν πλέον βελτιωμένη αφή και φινίρισμα, ενώ νέα είναι η μορφή τόσο του πίνακα οργάνων και του τιμονιού, όσο και της κεντρικής κονσόλας. Όπως επισημαίνεται και στην επίσημη ενημέρωση της εταιρείας, στο εσωτερικό συναντώνται πλέον περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι για μικροαντικείμενα, ενώ παράλληλα βελτιωμένη είναι και η ορατότητα προς τα πίσω χάρη στους μεγαλύτερους εξωτερικούς καθρέπτες και το ανασχεδιασμένο πίσω τζάμι.

Στα μηχανικά μέρη δεν ανακοινώνονται αλλαγές, πέραν από τη βελτίωση της ακουστικής των κινητήριων συνόλων που φιλοξενούνται κάτω από το εμπρός καπό, στοιχείο που μείωσε σημαντικά το θόρυβο που «περνά» στην καμπίνα των επιβατών.

Πηγή: 4troxoi.gr