Το επόμενο έτος αναμένεται να παρουσιάσει η Mitsubishi το νέο της Outlander, με plug-in υβριδική έκδοση, ενώ έως το 2016 θα παρουσιάσει και ένα ηλεκτρικό pick-up.

Το μοντέλο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται να παρουσιαστεί τον Απρίλιο του 2013, ενώ όλα δείχνουν θα βασίζεται στην υψηλή υβριδική τεχνολογία που μας έχει παρουσιάσει η εταιρεία με το concept PX-MiEV στην περασμένη έκθεση του Τόκιο.

Μάλιστα ο ιαπωνικός ειδικός τύπος, αναφέρει ότι η Mitsubishi δίνει μεγάλη έμφαση στην αυτονομία του αυτοκινήτου, και για το λόγο αυτό το υβριδικό θα έχει τεχνολογία plug-in, που θα την αυξάνει κατακόρυφα.

Υπενθυμίζεται ότι το PX-MiEV επίσης χρησιμοποιεί plug-in υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει 2λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες 80 ίππων. Η μέση κατανάλωση του υπολογίζεται στα μόλις 1,7 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ η αυτονομία του θα ξεπερνά τα 800 χιλιόμετρα.

Την ίδια στιγμή η Mitsubishi ετοιμάζει και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο pick-up φορτηγάκι, το οποίο θα έχει σαν βασικό στόχο τη μετακίνηση φορτίου σε μικρές αποστάσεις, και θα παρουσιαστεί έως το 2016.

Πηγή: autotriti.gr