Εξαιτίας κάποιων παραπόνων που δέχθηκε η McLaren για την ποιότητα του MP4-12C, η εταιρεία αναγκάστηκε να επιβραδύνει την παραγωγή του, προκειμένου να λύσει κάθε ζήτημα.

Η McLaren MP4-12C ήταν ένα από το πλέον πολυαναμενόμενα super car, αλλά μια σειρά προβλημάτων αγανάκτησαν τους κατόχους της και ανάγκασαν τη βρετανική εταιρεία να καθυστερήσει τις παραδόσεις. Η είδηση πως η McLaren καθυστερεί την παραγωγή, προκειμένου να επιλύσει ορισμένα ποιοτικά ζητήματα, προήλθε από το «Auto Week».

O διευθυντής Βορείου Αμερικής της McLaren, κος Tony Joseph, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε ορισμένα θέματα ποιότητας σε λίγα αυτοκίνητά μας, τα οποία θέλαμε να επιλύσουμε πριν συνεχίσουμε τις παραδόσεις», ενώ εμφατικά συμπλήρωσε: «Δεν αφορούν σε ζητήματα ασφάλειας». Πιο συγκεκριμένα, ο κος Joseph ανέφερε πως έλαβαν παράπονα για το μηχανισμό της πόρτας, τα φώτα και την μπαταρία. Ωστόσο, υπάρχει και αντίλογος στα λόγια του κου Tony Joseph, καθώς το αυτοκινητικό site «Jalopnik», μεταδίδει πως τα προβλήματα μπορεί να είναι μεγαλύτερα και να αφορούν στο immobilizer, στα φρένα και στο σύστημα πλοήγησης.

Πηγή: autotriti.gr