H BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015

Καινοτομίες, νέα μοντέλα και προϊοντική γκάμα στο μεγαλύτερο περίπτερο


AUTO
9:28
01/09/2015
H BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015
loading

Το BMW Group θα δώσει το παρών στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, 15 – 27 Σεπτεμβρίου με ένα περίπτερο μοναδικής αρχιτεκτονικής που προάγει σε νέα επίπεδα το σύγχρονο experiential μάρκετινγκ.

Υπό την ομπρέλα του BMW Group, οι μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce θα προβάλλουν τις ισχυρές, ανεξάρτητες ταυτότητές τους με στυλ.

Το περίπτερο προσφέρει δυνατότητα test drive μοντέλων BMW και MINI για πρώτη φορά και είναι το πιο χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στοιχείο φέτος.

MXIASDFN1

MXIASDFN3

Με περισσότερα από 12.000 τετραγωνικά μέτρα κατανεμημένα σε δύο επίπεδα, το φετινό περίπτερο είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του BMW Group. Όλες οι καινοτομίες, νέα μοντέλα και η προϊοντική γκάμα θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων των media και των υπολοίπων επισκεπτών.

Οι καλύτερες τεχνολογίες και προϊόντα BMW και MINI θα παρουσιάζονται στους επισκέπτες σε μίνι σόου 20 φορές την ημέρα σε ειδικές διαδρομές ενσωματωμένες στο σιρκουί. Η ειδική διαδρομή BMW έχει εντυπωσιακό πλάτος 50 m.

Επίσης για πρώτη φορά, η BMW επιτρέπει στους επισκέπτες να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια για πρόσθετη ενημέρωση πάνω σε καινοτομίες και οχήματα μέσω της BMW IAA App.

MXIASDFN2

Πέρα από την ηχητική καθοδήγηση στην οθόνη, η εφαρμογή προσφέρει επίσης στοιχεία Augmented Reality (AR) που προάγουν την εμπειρία της νέας BMW Σειράς 7 και λοιπών εκθεμάτων σε μία νέα διάσταση.

Πρωταγωνίστρια της BMW στο φετινό IAA θα είναι η νέα BMW Σειρά 7. Το όραμα, οι καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά της διαμορφώνουν το σημείο εκκίνησης τόσο για την αρχιτεκτονική όσο και για την παρουσίαση.

Η νέα Σειρά 7 αποτελεί σύμβολο σύγχρονης πολυτέλειας, επηρεάζοντας θετικά και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

MXIASDFN4

Πέρα από την ιδέα της ενεργούς οδήγησης (των test-drive), στην καρδιά του περιπτέρου της BMW θα βρίσκεται μία ροτόντα όπου θα αναδεικνύονται τα σημαντικότερα εκθέματα: αυτή θα προσφέρει στους επισκέπτες μεταβαλλόμενες όψεις της νέας BMW 7, οδηγώντας σε έναν ευρύχωρο εξώστη στον πάνω όροφο.

Σε τρεις αίθουσες οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πιο διεξοδικά τα δυνατά σημεία της νέας ναυαρχίδας της BMW. Η έμφαση δίδεται σε μία νέα BMW Σειρά 7 με M Sports Package, μία νέα BMW Σειρά 7 με το πακέτο Design Pure Excellence και την έκδοση BMW eDrive: the BMW 740 Le .

Τα οχήματα συνοδεύονται από κορυφαίας ποιότητας διαδραστικά Εκθέματα που βοηθούν τους επισκέπτες να εξερευνούν τα κυριότερα θέματα σε βάθος. Για παράδειγμα, ο διαδραστικός τοίχος πολυμέσων επιτρέπει μία νέα τεχνολογία ελέγχου χειρονομιών ώστε να γίνεται κατανοητή με εντυπωσιακό τρόπο εκτός του αυτοκινήτου.

Η έμφαση της BMW i δίδεται σε καινοτόμες φιλοσοφίες φόρτισης και παροχές υπηρεσιών, και ασφαλώς στα τρέχοντα μοντέλα BMW i3 και BMW i8.

Το BMW Connected Living συμβολίζει το επόμενο πεδίο καινοτομίας. Στο φετινό IAA, για πρώτη φορά, η BMW i θα παρουσιάσει ευφυείς εφαρμογές που επεκτείνονται και σε άλλους τομείς της ζωής του χρήστη. Έτσι η BMW i για μία φορά ακόμα αποδεικνύει τη δύναμή της στις καινοτομίες σύμφωνα με το στόχο της για μία καινοτόμο, βιώσιμη, εξατομικευμένη μετακίνηση.

Ο ευρύχωρος εκθεσιακός χώρος της BMW i συνεχίζεται και στον πάνω όροφο και την παρουσίαση του BMW i8, όπου προηγμένες τεχνολογίες όπως το πλαίσιο από ανθρακονήματα και φωτισμός λέιζερ, δένουν με τη σύγχρονη ερμηνεία της πολυτέλειας.

Η μεταφορά τεχνολογίας από την BMW i στη βασική μάρκα συνεχίζονται με τις πρεμιέρες των μοντέλων BMW eDrive της BMW Σειράς 2, BMW Σειράς 3, BMW X5 και BMW Σειράς 7.

Η BMW M εκπροσωπείται με πέντε μοντέλα, μεταξύ των οποίων μία παγκόσμια πρεμιέρα: η νέα BMW M3 Sedan. Αρχιτεκτονική, πολυμέσα και φωτισμός συνθέτουν την τέλεια ατμόσφαιρα για την προβολή των εξαιρετικά σπορ αυτοκινήτων.

Η BMW θα παρουσιάσει επίσης τη νέα BMW X 1 για πρώτη φορά στο IAA 2015. Η δεύτερη γενιά αυτού του πολύ επιτυχημένου μοντέλου, που έχει πουληθεί πάνω από 730.000 φορές σε όλο τον κόσμο, θα εκτίθεται με κλασική σχεδίαση πλαισίου BMW X, ακόμα πιο ευρύχωρο εσωτερικό και προηγμένη λειτουργικότητα.

Η BMW Σειρά 3, το πιο επιτυχημένο μοντέλο BMW όλων των εποχών, θα γιορτάσει την επέτειό της στο IAA 2015. Το αυτοκίνητο που παραμένει best-seller της BMW ξεκίνησε να κατασκευάζεται πριν από 40 χρόνια, προαναγγέλλοντας μία νέα εποχή στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Το BMW Group Junior Campus για μία φορά ακόμα δημιουργεί ένα χώρο όπου νεότεροι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν με θέματα αυτοκίνησης στο IAA 2015.

MXIASDFN

Στο πλαίσιο της παρουσίας του BMW Group, το φετινό περίπτερο της MINI υπογραμμίζει την καινοτόμο δύναμη του Group και βασίζεται στην παράδοση συνεχούς ανανέωσης της μάρκας. Είναι η πρώτη φορά που η MINI θα εμφανιστεί αποκλειστικά με τη νέα της εταιρική σχεδίαση.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου MINI Clubman . Με μία νέα 6θυρη έκδοση αυτού του επιτυχημένου μοντέλου, η μάρκα επιχειρεί ένα τολμηρό εγχείρημα σε υψηλότερη κατηγορία για πρώτη φορά και ανεβάζει τον πήχη στη σχεδίαση, τα υλικά και την προϊοντική ουσία.

Το MINI John Cooper Works μεταφέρει τον επισκέπτη σε έναν ανοιχτό, αστικό βιομηχανικό κόσμο. Δύο μέλη της θρυλικής οικογένειας John Cooper Works θα εκτίθενται με φόντο ένα αεροπορικό υπόστεγο. Ελευθερία, κληρονομιά και αποκλειστικότητα μεταφράζονται σε μία βιωματική εμπειρία.

Το περίπτερο παρουσιάζει το MINI Countryman σαν ένα αυτοκίνητο που κινείται με την ίδια άνεση στην πόλη και στην εξοχή.

Το MINI Connected είναι κοινό στοιχείο όλης της γκάμας εκφράζοντας την ψηφιακή ταυτότητα MINI. Συστήματα υποστήριξης οδηγού, ενημέρωση / ψυχαγωγία, εικονική πραγματικότητα (VR) – μία ευρεία γκάμα καινοτόμων εκθεμάτων πολυμέσων προσφέρουν σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες χρήσης επαναστατικών τεχνολογιών με διαδραστικό τρόπο.

MXIASDFN5

Η φιλοσοφία περιπτέρου για την παρουσία της Rolls-Royce Motorcars στο IAA 2015 συνίσταται σε μία μοντέρνα βίλα – cool και σύγχρονη. Η ελκυστική αρχιτεκτονική κάνει τη μάρκα να δείχνει πιο ‘ανοιχτή’ και προσιτή συγκριτικά με προηγούμενες Εκθέσεις.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Rolls - Royce Dawn είναι το αδιαμφισβήτητο ατού της μάρκας φέτος. Η εντυπωσιακά κομψή εξωτερική σχεδίαση αυτού του τετραθέσιου πολυτελούς cabrio συνδυάζει τη θρυλική εμφάνιση μιας Rolls-Royce με μία cool και μοντέρνα «φαντασίωση» Rolls-Royce. Η Dawn είναι εξαιρετικά γοητευτική όσο καμία άλλη Rolls-Royce μέχρι σήμερα. Δύο διαφορετικές εκδοχές εκτίθενται στο περίπτερο.

Μία ειδική γκάμα μοντέλων θα είναι ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες στο Collector ’ s Garage: η νέα Wraith Inspired by Music, μία Phantom Limelight και μία Ghost Series II.

Στο Sir Henry Royce Lounge, πελάτες και υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να εμπνευστούν εκφράζοντας τις προσωπικές τους σχεδιαστικές επιθυμίες, και να τις συζητήσουν απευθείας με μέλη της ομάδας της Rolls-Royce σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει