Το να χάνει κανείς έναν άνθρωπο από τη ζωή του δεν είναι ποτέ εύκολο. Ειδικότερα, όταν η απώλεια γίνεται σε μικρή ηλικία και, ιδίως, αν είναι πρόσωπο της οικογένειας, όπως ένας γονιός, η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα μόνα πράγματα που μένουν σε όσους μένουν πίσω, είναι να θυμούνται τους δικούς τους μέσα από φωτογραφίες, βίντεο ή και ηχογραφήσεις. Αυτό το τραγικό συμβάν έτυχε στη ζωή της Hannah Netter, δημοσιογράφος του BBC. Η Netter έχασε τη μητέρα της σε πολύ μικρή ηλικία, όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Hannah Netter αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη εμπειρία της, που τη συγκίνησε αρκετά. Όταν ήρθε σε επικοινωνία με έναν άγνωστό της άνθρωπο, δεν περίμενε ποτέ την έκβαση της συνομιλίας τους.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της, «η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν 11 ετών. Πρόσφατα επικοινώνησε μαζί μου κάποιος στο Facebook που της πήρε συνέντευξη για τη διατριβή της και είχε βρει την κασέτα με την ηχογράφηση. Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο άκουσα τη φωνή της για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 25 χρόνια!».

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε πως το ίδιο άτομο της έδωσε και φωτογραφίες με τη μητέρα της, τις οποίες δεν είχε δει ποτέ. Αυτό συγκίνησε και όλους τους υπόλοιπους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να αναφέρουν δικές τους εμπειρίες με πράγματα που κάνουν για να θυμούνται τους ανθρώπους που έχουν χάσει.

Μία χρήστης ανέφερε πως «αυτό είναι πολύ ευγενικό. Ένα κανάλι της ουαλικής τηλεόρασης είχε στο αρχείο του ένα παλιό βίντεο συνέντευξης με τη θεία μου που ζούσε στο Δουβλίνο και μου το έστειλε ευγενικά για να το δω και να ακούσω τη φωνή της».

Ένας άλλος έγραψε «αυτό είναι ένα σπάνιο δώρο και πολύ ιδιαίτερο. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν έφηβος και τον έχω να μιλάει για λίγο σε μια κασέτα. Χαίρομαι τόσο πολύ για σας».