Μια 6χρονη ξέφυγε από έναν άνδρα που επιχείρησε να την απαγάγει στο Μαϊάμι της Φλόριντα στις ΗΠΑ όταν τον δάγκωσε στο χέρι και κατάφερε να απελευθερωθεί.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (6/7) όταν η μικρή Ah’ lyric και τα αδέλφια της έπαιζαν σε προαύλιο χώρο του συγκροτήματος κατοικιών όπου διαμένουν. Ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου SUV σταμάτησε κοντά τους. Τα υπόλοιπα παιδιά περίπου την ίδια στιγμή επέστρεψαν μέσα στο σπίτι για να πιουν νερό, αλλά όχι και η 6χρονη που έμεινε στην σκάλα. Τότε ένας άνδρας που ταυτοποιήθηκε αργότερα από τις αρχές ως Λεονάρδο Βενέγας έτρεξε προς το μέρος της και την άρπαξε από το χέρι με σκοπό να τη μεταφέρει στο όχημα.

Η 6χρονη προσπάθησε να ξεφύγει από την λαβή του, αλλά ο 32χρονος άνδρας την κρατούσε δυνατά και δεν την άφησε. Μάλιστα, προσπάθησε να την σύρει ως το αυτοκίνητο. Το κορίτσι συνέχισε να αντιστέκεται και τελικά τον δάγκωσε στο μπράτσο, αναγκάζοντάς τον να την αφήσει από τα χέρια του.

«Τον δάγκωσα», δήλωσε η Ah’lyric, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC την Τετάρτη (12/7) και πρόσθεσε ότι έμαθε την τακτική αυτή από τη μητέρα της. Ο Βενέγας αφού άφησε τη μικρή, την χαστούκισε και τράπηκε σε φυγή, όπως ανέφερε η αστυνομία. «Χαίρομαι που ήξερε πώς να αντεπιτεθεί», τόνισε η μητέρα της, Τέσια ΜακΓκίλ.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας εντόπισε την πινακίδα του αυτοκινήτου για να συλλάβει τον Βενέγας. Ο 32χρονπος αρνήθηκε ότι επιχείρησε να απαγάγει τη μικρή και υποστήριξε ότι βρισκόταν στην περιοχή αναζητώντας να αγοράσει σπίτι.