Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον συντηρητικό βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων, Τζορτζ Σάντος, καθώς λίγο καιρό μετά την είδηση ότι έχει ψεύτικο βιογραφικό, στοιχεία δείχνουν ότι συμμετείχε πριν από δεκαετία σε καλλιστεία drag queen στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει η nypost.com, δύο γνωστοί του μίλησαν στο πρακτορείο Reuters και ανέφεραν ότι το 2008 ο 34χρονος πολιτικός είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία drag queens και ονειρευόταν να αναδειχθεί «Miss Gay Rio de Janeiro».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Marisa Kabas δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter, στην οποία αναφέρει ότι εμφανίζεται ο Σάντος ντυμένος drag queen μαζί με τη 58χρονη drag queen με το ψευδώνυμο Eula Rochard.

Επίσης, η τελευταία δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο Αμερικανός βουλευτής με καταγωγή από τη Βραζιλία, ήταν «φτωχιά» drag queen το 2005 και είχε μόνον ένα απλό μαύρο φόρεμα, αλλά τρία χρόνια αργότερα «επέστρεψε στο Νίτεροϊο με πολλά λεφτά» και ένα εκτυφλωτικό ροζ φόρεμα, με το οποίο έκανε επίδειξη. «Έχει αλλάξει πολύ, αλλά ανέκαθεν ήταν ψεύτης. Ήταν πάντα ονειροπόλος», είπε σχετικά.

Σημειώνεται, ότι ο Τζορτζ Σάντος έχει παραδεχτεί πως είναι ομοφυλόφιλος, όμως έχει υποστηρίξει σκληρά νομοσχέδια εναντίον της LGBTQ κοινότητας, όπως την απαγόρευση μαθημάτων για τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Επιπλέον, έχει παραδεχτεί ότι έγραψε ψεύτικο βιογραφικό για να εκλεγεί βουλευτής, ενώ στη Βραζιλία διεξάγεται έρευνα εις βάρος του, αφού κατηγορείται για απάτες.