Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Παρίσι, αφού ένα 3χρονο κοριτσάκι πέθανε μέσα στο πλυντήριο ρούχων που υπήρχε στο διαμέρισμα που μένει η οικογένεια του και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με την leparisien.fr, το παιδί είχε άλλα τρία αδέρφια και εντοπίστηκε από τον πατέρα του και ένα από τα αδέρφια του. Αρχικά, ειδοποιήθηκαν οι αρχές και λίγο μετά τον εντοπισμό του παιδιού, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πιο αναλυτικά, το απόγευμα της Πέμπτης (12/1) ο 48χρονος πατέρας επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά και δείπνησε με τη 37χρονη σύζυγό του και ένα από τα παιδιά τους. «Ο μεγαλύτερος γιος είναι 18 ετών, μετά είναι οι γιοι μεταξύ 7 και 16 ετών και τέλος το θύμα», ανέφερε πηγή που συμμετέχει στις έρευνες.

Έτσι, οι γονείς δεν ήξεραν τι ακριβώς έκαναν όλα τα παιδιά κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Παρόλα αυτά, μετά από λίγη ώρα ανησύχησαν για την απουσία του κοριτσιού. Τότε όλη η οικογένεια ξεκίνησε να τη βρει μέσα στο διαμέρισμα αλλά και έξω, ζητώντας βοήθεια από γείτονες.

Τότε, ο πατέρας και ένα από τα παιδιά του, βρήκαν το κοριτσάκι μέσα στο πλυντήριο ρούχων με κλειστό το πορτάκι, ενώ το μηχάνημα φέρεται να μη λειτουργούσε. Οι αρχές αναφέρουν ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακοποίησης ή ξυλοδαρμού, ενώ το παιδί φέρεται να έχασε τη ζωή του από ασφυξία.