Μια 24χρονη γυναίκα από την Αυστραλία υποστηρίζει ότι ζει την «ζωή μιας πριγκίπισσας», καθώς μέσα σε έξι χρόνια έχει ξοδέψει περισσότερα από 70.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις και έχει αλλάξει πλήρως όλη την εξωτερική της εμφάνιση.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η Jazmyn Forrest από το Σίδνεϊ ξεκίνησε από την ηλικία των 18 ετών να βρίσκει sugar daddies, οι οποίοι έδιναν χρήματα για να αλλάξει το σώμα της και «να γίνει σαν την Barbie». Έτσι, την τελευταία εξαετία έχει ξοδέψει περίπου 35.000 ευρώ σε αυξητικές στήθους, 29.000 ευρώ σε λιποαναρρόφηση και σχεδόν 6.000 ευρώ σε μπότοξ και επεμβάσεις στα χείλη.

Μάλιστα, εδώ και τέσσερα χρόνια είναι σε σταθερή σχέση με ένα «αρκετά πλούσιο sugar daddy», όπως είπε, και μένουν μαζί, ενώ η ίδια δεν χρειάζεται να εργάζεται, καθώς έχει ότι χρειάζεται, όπως ένα πολυτελές σπίτι, χρήματα αλλά και «πλούσιους φίλους».

Η Jazmyn Forrest πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

«Κοιτάω τους κανονικούς ανθρώπους της ηλικίας μου και νιώθω άσχημα για αυτούς. Αν δεν ήταν οι πλαστικές, θα εργαζόμουν στα McDonald’s», λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη ζωή της, ενώ τονίζει πως «λόγω όλων των αισθητικών επεμβάσεων μου, έχω πλούσιους φίλους που με κακομαθαίνουν και έναν sugar daddy που με αφήνει να ζω σε σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων και πληρώνει τα πάντα. Δεν χρειάζομαι δουλειά».

Ο λόγος που άλλαξε την εμφάνιση της

Η Jazmyn Forrest υποστηρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, επειδή είχε κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά γιατί θέλει να ζήσει μια πλούσια ζωή με ανέσεις.

«Σε νεαρή ηλικία, συνειδητοποίησα ότι τα πιο όμορφα κορίτσια τα πήγαιναν καλύτερα στη ζωή. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ ψεύτικο μαύρισμα και μακιγιάζ, με αντιμετώπισαν διαφορετικά και τράβηξα περισσότερη προσοχή», λέει χαρακτηριστικά.

Η Jazmyn Forrest μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

Παράλληλα, προσθέτει ότι «προσπάθησα να κάνω κανονικές δουλειές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο. Αν φαίνεσαι καλός, οι άνθρωποι απλώς σου δίνουν πράγματα. Ξέρω ότι ακούγεται νωχελικό, αλλά πάντα ήθελα τον τρόπο ζωής της πριγκίπισσας όπου τα πράγματα απλά μου δίνονται. Ήξερα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εμφάνισή μου».

Έτσι, από την ηλικία των 18 ετών ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες με sugar daddies, μέχρι που δέχτηκε ένα τυχαίο αίτημα από έναν άγνωστο που άλλαξε την ζωή της. Συγκεκριμένα, της έδωσε χρήματα για αυξητική στήθους, ενώ στην ηλικία των 19 ετών, έκανε την πρώτη της λιποαναρρόφηση.

Μάλιστα, αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει, δηλώνει ότι η πλαστική επέμβαση είναι μια επένδυση, σε αντίθεση με την αγορά ενός προϊόντος, την οποία θα μπορούσε να κάνει, με τα χρήματα που έχει. Η ίδια αναφέρει λοιπόν, ότι «είμαι έξυπνη με τα χρήματά μου. Προτιμώ να ξοδέψω χρήματα σε χειρουργική επέμβαση παρά σε μια τσάντα, γιατί είναι επένδυση. Σε βοηθάει να προχωρήσεις».

Πλέον, δηλώνει ότι «θα μπορούσα εύκολα να βρω κάποιον άλλον να με προσέχει, αν το χρειαζόταν, λόγω της εμφάνισής μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να φροντίσουν ένα κορίτσι σαν εμένα» και σημειώνει ότι «κάθε γυναίκα που είναι όμορφη μπορεί να πετύχει. Ζω εύκολα έναν εξαψήφιο τρόπο ζωής λόγω της εμφάνισής μου».

@jazmyn.forrest

And I was like why you so obsessed with me? #obsessedwithme

♬ original sound – ✨Just Vibe✨