Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της δεκαετίας του ’90 ήταν οι Power Rangers για την οποία πολλοί έφηβοι καθηλωνόντουσαν μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Ένας όμως από τους δημοφιλής χαρακτήρες βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Austin St. John, που έπαιξε τον κόκκινο Power Ranger στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90, συνελήφθη, έπειτα από επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του, ενώ ξεκινήσει μεγάλη ομοσπονδιακή έρευνα σε βάρος του.

Όπως αναφέρει το TMZ, αποδείχθηκε ότι πίσω από τη σύλληψη είχε στηθεί ένα τεράστιο κατηγορητήριο που αφορούσε 18 άτομα για απάτη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ηθοποιός φέρεται να ήταν μέρος ενός σχεδίου εξαπάτησης του Προγράμματος Προστασίας Μισθοδοσίας της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων, που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τον COVID.

Ο ηθοποιός, κατηγορείται πως πήρε 16 δάνεια, συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία χρησιμοποίησε για προσωπικές αγορές και όχι για τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Ο Austin St. John καταδικάστηκε και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.