Στην Τουρκία, τα φαινόμενα βίας βρίσκονται σε έξαρση και η κοινωνία της Προύσας έχει συγκλονιστεί από ένα έγκλημα που έγινε στη μέση του δρόμου, όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του. Η γυναίκα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της σε τοπικό νοσοκομείο.

Η Γιασεμίν Αγκίρ, δασκάλα στο επάγγελμα, πήρε διαζύγιο από το σύζυγό της, έναν αστυνομικό 52 ετών πριν από περίπου δύο μήνες.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο της Προύσας. Ο αστυνομικός φαίνεται πως είδε ότι στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η πρώην σύντροφός του επέβαινε κι ένας άνδρας. Έτσι, σταμάτησε το όχημα στην είσοδο ενός πάρκινγκ κι ακολούθησε διαπληκτισμός. Έπειτα, τους έβγαλε και τους δύο από το αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά αργότερα, βίντεο από το σκηνικό, φαίνεται πως τραβάει το όπλο από τη θήκη του και τόσο η γυναίκα όσο και το άλλο θύμα προσπαθούν να τον αφοπλίσουν. Πυροβόλησε πρώτα τον άνδρα και στη συνέχεια έστρεψε την κάννη προς την άτυχη 45χρονη.

Πληροφορίες θέλουν ο αστυνομικός να έριξε 17 σφαίρες. Η Γιασεμίν έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο και ο Γιάχια τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο. Αργότερα έγινε γνωστό πως ο άντρας που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μάστορας που έκανε επισκευές στο σχολείο όπου εργαζόταν η δασκάλα.