Τρομακτικά πλάνα που δείχνουν μια γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με κλέφτες που κρατούσαν σιδερολοστούς όταν τους ενόχλησε ενώ προσπαθούσαν να κλέψουν τον καταλύτη από το αυτοκίνητο ενός γείτονα της, κατέγραψε η κάμερα του σπιτιού της.

Ένας άνδρας φορώντας full face μάσκα έτρεξε προς το μέρος της 5χρονης Madhuri Bedi, όταν εκείνη βγήκε έξω από το σπίτι της στο Colnbrook, στο Berkshire, για να βγάλει βόλτα τον σκύλο της γύρω στις 18:30 στις 4 Δεκεμβρίου.

Το βίντεο της κάμερας δείχνει την γυναίκα, η οποία είναι και δημοτική σύμβουλο του δήμου Slough, να καταφέρνει να μπει η ίδια και ο σκύλος της ξανά μέσα στο σπίτι και να κλείνει την πόρτα προτού την προλάβει ο ένας ληστής.

Ακούγεται επανειλημμένα να φωνάζει: «Γύρνα πίσω», προτού ένας άλλος μασκοφόρος εμφανιστεί κραδαίνοντας μια μεταλλική ράβδο.

Μασκοφόροι ληστές σε αυλή σπιτιού

Αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειας να κρατήσουν κλειστή την πόρτα

Στη συνέχεια, ο πρώτος άνδρας χτύπησε την πόρτα σε μια προσπάθεια να εκφοβίσει την κυρία Bedi καθώς ο σύζυγός της, Sunil, 54 ετών και ο γιος, Nihal, 15 ετών, κράτησαν την εξώπορτα κλειστή.

Το βίντεο ξεκινά με τέσσερις καλυμμένες φιγούρες που κουβαλούν εργαλεία και μεταλλικές ράβδους να πλησιάζουν ένα αυτοκίνητο στην άλλη πλευρά του δρόμου. Ξαφνικά κάποιος εντοπίζει την κυρία Bedi και τρέχει πάνω της κρατώντας έναν σιδερολοστό στο ένα χέρι, αναγκάζοντάς την να επιστρέψει στο εσωτερικό.

Στη συνέχεια, η κ. Bedi θυμήθηκε την τρομακτική συνάντηση: «Βγήκα έξω και είδα αυτούς τους άντρες να τρέχουν προς το μέρος μου με σιδερένιες ράβδους. Νόμιζα ότι έρχονταν να κάνουν κακό στην οικογένειά μου και να μας ληστέψουν. Δεν είχα ιδέα εκείνη τη στιγμή ότι είχε να κάνει με το να τους διέκοψα».

Και συνέχισε λέγοντας «ένας άλλος γείτονας είχε επιστρέψει από τη δουλειά και είχε δει μερικά πόδια να προεξέχουν κάτω από το εν λόγω αυτοκίνητο, και απλώς υπέθεσε ότι γινόταν κάποια δουλειά σε αυτό. Κατάφερα γρήγορα να ξαναμπώ μέσα στο σπίτι και να κλείσω την πόρτα, δεν ξέρω πώς. Ο σύζυγός μου και ο γιος μου τότε κρατούσαν την πόρτα και νόμιζαν ότι προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι μας».

Όμως οι άνδρες τράπηκαν σε φυγή αφού αφαίρεσαν το πολύτιμο μέρος από το αυτοκίνητο.

Και πρόσθεσε: «Ήρθαν για να κλέψουν τον καταλύτη του γείτονά μου και επειδή τους ενόχλησα για αυτό μου επιτέθηκαν. Μάλλον θεώρησαν ότι επρόκειτο για το δικό μου αυτοκίνητο».