Η εμφάνισή του είναι χαρακτηριστική με τα πληθωρικά μαλλιά του να κλέβουν την παράσταση. Ο συγκεκριμένος άντρας, είναι καταζητούμενος από την αστυνομία της Βρετανίας, καθώς όπως φαίνεται και από το σχετικό αποδειχτικό υλικό, μαχαίρωσε έναν οδηγό λεωφορείου στο μάτι, πριν αποχωρήσει ανενόχλητος.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν που έλαβε χώρα στο ανατολικό Λονδίνο, με θύμα τον οδηγό που εκτελούσε το δρομολόγιο 227 στην Χάι Στριτ. Το ατυχές περιστατικό, συνέβη όταν ο 41χρονος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει να ρίξει το όχημα πάνω στον δράστη, φρενάροντας με όση δύναμη μπορούσε.

Στη συνέχεια, ο άντρας, κρατούσε στο χέρι του ένα ανήλικο παιδί και συνοδευόταν από έναν άντρα, άρχισε να τρέχει πίσω από το όχημα και αφού το έφτασε, πλησίασε τον οδηγό από το ανοιχτό παράθυρο και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο μάτι.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει να χάσει την όρασή του. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη, αξιώνοντας πληροφορίες από τους πολίτες που πιθανόν τον γνωρίζουν.