Ακραία αντέδρασε μία 20χρονη στην Αγγλία λόγω πείνας, καθώς η έλλειψη φαγητού την οδήγησε στο να κάψει την κρεβατοκάμαρα του πατέρα της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Farha Bushra, που ζει με τον πατέρα της σε συνοικία του Κέμπριτζσαϊρ, έβαλε φωτιά σε ένα χαρτομάντιλο που ήταν μέσα σε ένα χάρτινο κουτί, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα κάλεσε τον πατέρα της στη δουλειά και απαίτησε να πάει να της αγοράσει φαγητό. Μάλιστα, τον απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι όταν της είπε να πάει να αγοράσει μόνη της το γεύμα της. Όμως, μερικά λεπτά μετά η 20χρονη κάλεσε τον πατέρα της ξανά και παραδέχθηκε ότι η φωτιά ήταν εκτός ελέγχου.

Οι φλόγες κατέστρεψαν το οίκημα προτού φθάσουν οι πυροσβέστες, στους οποίους παραδέχθηκε τον εμπρησμό. Ο αστυνομικός είπε πως η συμπεριφορά της εκείνη την ημέρα ήταν εντελώς ανεξήγητη.

«Μόνο εκείνη μπορεί να ξέρει γιατί θεώρησε ότι το να βάλει φωτιά στο υπνοδωμάτιο του πατέρα της ήταν καλή ιδέα ή αποδεκτή αντίδραση σε μία διαφωνία σχετικά με την προμήθεια τροφίμων».

Καταδικάστηκε σε 18 μήνες κοινωνική εργασία, να συμπληρώσει 40 ημέρες σε κέντρο αποκατάστασης και σε πρόστιμο 1.000 λιρών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.