Στη φυλακή οδηγήθηκε μια μητέρα από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, η οποία χτύπησε έναν 11χρονο, για τον οποίο είχε υποψίες ότι έκανε bullying στο παιδί της, μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Η 37χρονη Nannatt Waldrop φέρεται να ανέβηκε στο σχολικό το πρωί της περασμένης Τρίτης και να τσακώθηκε με τον μαθητή δημοτικού σχολείου, για τον οποίο πίστευε ότι εκφόβιζε το παιδί της, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζέφερσον.

Μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο από το περιστατικό στα social media, σε βάρος της ασκήθηκαν κατηγορίες για επίθεση, παράβαση και διατάραξη της τάξης.

Ο υπεύθυνος του εκπαιδευτικού τομέα της κομητείας Dr. Walter Gonsoulin χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν θα γίνει ανεκτό, σύμφωνα με το NBC 15.

«Κι ενώ αυτό το θέμα είναι τώρα στα χέρια των αρχών επιβολής του νόμου, αφήστε με απλώς να πω ότι αυτό που είδα σε αυτό το βίντεο με ταράζει βαθιά. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή καμία είδους βία, ειδικά η βία εναντίον μαθητών», συμπλήρωσε.

Η Waldrop αφέθηκε ελεύθερη την Τρίτη, πληρώνοντας την εγγύηση των 10.500 δολαρίων που ορίστηκε στην υπόθεσή της. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 11χρονος τραυματίστηκε από την επίθεση της μητέρας.