Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο καβγά δύο γυναικών που καταγράφηκαν σε μια πιτσαρία στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Μάλιστα, κάποια στιγμή η μία γυναίκα σέρνει την άλλη από τα μαλλιά και τη βγάζει από το κατάστημα ενώ ένα μικρό κορίτσι προσπαθεί να σταματήσει τον καβγά.

Τα απίστευτα έγιναν την περασμένη Δευτέρα, όταν η 25χρονη Brittany Kennedy ήρθε αντιμέτωπη με την 22χρονη Emily Broadwater, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ρίτσμοντ.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και έγινε viral δείχνει την Broadwater στο πάτωμα να ουρλιάζει καθώς η Kennedy, η οποία έχει πιάσει το θύμα από τα μαλλιά, τη χτυπά επανειλημμένως.

Κάποια στιγμή ένα μικρό κορίτσι πλησιάζει τις γυναίκες, ενώ ακούγεται κάποιος να φωνάζει: «Πάρτε το παιδί, πάρτε το παιδί!».

Κανένας από όσους βρίσκονταν στην πιτσαρία δεν κάνει κάτι για να χωρίσει τις δύο γυναίκες.

Η Broadwater προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να αντεπιτεθεί, αλλά η Kennedy τη χτυπά με μανία, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να ματώσει. Τότε η Kennedy τη σέρνει έξω από το εστιατόριο μέχρι το πεζοδρόμιο, ενώ εκείνη ουρλιάζει.

«Το μωρό μου» φωνάζει η Broadwater καθώς σηκώνεται με το πρόσωπό της γεμάτο αίματα.

Σύμφωνα με τη NY Post, δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον καβγά. Την περασμένη Τρίτη το γραφείο του σερίφη έδωσε στη δημοσιότητα μια αφίσα – προειδοποίηση για την Kennedy.

Παρά τα τραύματά της η Broadwater αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Ένα κορίτσι με ένα μωρό», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Dean Willard στον τοπικό σταθμό WJBF. «Αυτό δεν είναι σωστό».