Ένοχη δήλωσε μια πρώην καθηγήτρια γεωγραφίας από το Σίδνεϊ στην κατηγορία ότι έκανε σεξ με έναν 14χρονο μαθητή της σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Η 24χρονη Μόνικα Ελίζαμπεθ Γιανγκ εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου τη Δευτέρα, χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων στο χέρι της και χωρίς τη στήριξη του συντρόφου της, και παραδέχτηκε τη σεξουαλική επαφή με το αγόρι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2020, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η δικηγόρος της πρώην καθηγήτρια είπε τη Δεύτερα πως η πελάτισσά της είχε την πρόθεση να δηλώσει ένοχη σε τρεις από τις 12 κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος της.

Η Γιανγκ βρέθηκε ενώπιον δικαστή και δήλωσε τελικά ένοχη στην κατηγορία ότι έκανε σεξ με τον μαθητή σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις από τις 21 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

Μια αστυνομική δήλωση για τα γεγονότα που έφτασε στο δικαστήριο ανέφερε πως η Γιανγκ οδήγησε τον μαθητή σε ένα πάρκο, όπου και έκανε σεξ μαζί του στο αυτοκίνητο.

She has admitted to having sex with a teenage student on THREE occasions

Posted by Daily Mail on Monday, April 19, 2021

Εικόνες από κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισαν οι ερευνητές φέρεται να δείχνουν το αυτοκίνητό της να φτάνει στο πάρκο.

Η πρώην καθηγήτρια θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση προτού ανακοινωθεί η ποινή της τον Ιούνιο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.