Μια πολύ δύσκολη στιγμή βιώνει ο ράπερ DMX, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο 50χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 23:00 και παραμένει νοσηλευόμενος στο «White Plains» της Νέας Υόρκης. Την είδηση επιβεβαίωσε ο για πολλά χρόνια δικηγόρος του, Μάρεϊ Ρίτσμαν.

Ο Ρίτσμαν είπε ότι γνωρίζει τον DMX εδώ και 25 χρόνια και σημείωσε πως το Σάββατο το απόγευμα έχει επαφή με την οικογένειά του. Ακόμη, ανέφερε ότι γνωρίζει την ιατρική κατάσταση του καλλιτέχνη, αλλά αρνήθηκε να τη σχολιάσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πελάτης του παραμένει σε ανησυχητική κατάσταση. Ο νομικός τόνισε επίσης ότι στο πλευρό του μουσικού, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ερλ Σίμονς, βρίσκεται η πρώτη του σύζυγος και ορισμένα από τα 15 (!) παιδιά του.

«Σας ζητάμε να διατηρήσετε τον Ερλ / DMX και εμάς στις σκέψεις και τις προσευχές σας, καθώς και να σεβαστείτε το ιατρικό απόρρητο, την ώρα που αντιμετωπίζουμε αυτές τις προκλήσεις», δήλωσε η οικογένεια του ράπερ σύμφωνα με το CNN.

O DMX θεωρείται μια από τις εμβληματικές φιγούρες της hip hop σκηνής και έχει στο βιογραφικό του σημαντικές συνεργασίες. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τους δαίμονές του, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεγάλα διαστήματα σε κέντρα αποτοξίνωσης. Επίσης, μεταξύ άλλων, έχει εκτίσει ποινές κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, όπως παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών και επικίνδυνη οδήγηση.

Φαν του μουσικού 50χρονου ράπερ συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το νοσοκομείο. Αρκετοί από αυτούς έφτασαν στο σημείο με μηχανές και φορώντας ρούχα με το σήμα της hip hop δισκογραφικής εταιρείας «Ruff Ryders», όπως δείχνει ένα βίντεο στο Twitter από την ρεπόρτερ του Fox 5, Λίζα Έβερς.