Μια νεαρή και όμορφη κοπέλα με λόξα για τα δίτροχα αποδείχτηκε πως ήταν ένας 50χρονος άντρας με μεγάλο ταλέντο στο μοντάζ εικόνων.

Ο Γιαπωνέζος κατάφερε να εξαπατήσει χιλιάδες χρήστες στα κοινωνικά μέσα, με όχημα τα πλούσια και μακριά του μαλλιά.

Ο άντρας που παρίστανε τη γυναίκα και υπογράφει στο Twitter ως @azusagakuyuki είχε καταφέρει να μαζέψει 18.500 followers, ποζάροντας πάντα με μια Yamaha.

He fooled thousands with the ultimate catfish! 😂😂

Posted by Daily Mail on Wednesday, March 17, 2021

Τον πρόδωσε ωστόσο μια φωτογραφία του, όπως καθρεφτιζόταν κάπου το πραγματικό του πρόσωπο και δεν το πρόσεξε. Το είδαν όμως κάποιοι χρήστες.

Μια τηλεοπτική εκπομπή της Ιαπωνίας κατάφερε να τον βρει και είδαν όλοι πως ήταν ένας μεσήλικας άντρας πίσω από τις εικόνες της όμορφης Γιαπωνεζούλας.

Ο άντρας, που αναφέρεται απλώς ως Zonggu, είπε μάλιστα πως το μοντάζ των φωτογραφιών το έκανε με απλές εφαρμογές photo editing, όπως το FaceApp. Όσο για τον λόγο που παρίστανε την «όμορφη νεαρή γυναίκα», είπε πως πίστεψε ότι κανείς δεν θα ήθελε να δει εικόνες ενός μεσόκοπου άντρα.

Ο Zonggu δήλωσε εντυπωσιασμένος που έγινε «online διασημότητα». Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ίσως το γεγονός ότι η φήμη του εκτοξεύτηκε ακόμα περισσότερο μετά την αποκάλυψη της απάτης.