Την έπιασαν στην Πενσιλβάνια, όταν πήγε να γνωρίσει και να κάνει σεξ με τον 14χρονο που είχε ψαρέψει στο ίντερνετ και διατηρούσαν «ξεκάθαρη σεξουαλική σχέση» online.

Η Sarah Norton, μητέρα 3 παιδιών από το Κονέκτικατ, γνώρισε τον ανήλικο σε ένα online video game και αντάλλαζαν για καιρό ερωτικό περιεχόμενο. Κάποια στιγμή αποφάσισε να ολοκληρώσουν και φυσικά τη σχέση τους.

Η Norton καταδικάστηκε πρόσφατα σε κάθειρξη 14 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Morning Call, μετά την πρωτόδικη καταδίκη της τον Δεκέμβριο του 2019. Ακόμα και μετά το πέρας της ποινής της, θα περάσει άλλα 20 χρόνια ελέγχων και παρακολούθησης από τις διωκτικές αρχές.

Η μητέρα προσέγγισε ερωτικά τον ανήλικο από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους τον Αύγουστο του 2017. Τους ένωνε η αγάπη τους για τα παιχνίδια και γνωρίστηκαν στο chat του PlayStation.

Τα ερωτικά μηνύματα κατέληξαν σε ανταλλαγή σεξουαλικού περιεχομένου. «Αυτοί που στοχεύουν σεξουαλικά σε παιδιά είναι το πιο αχρείο κομμάτι της κοινωνίας μας», σχολίασε σχετικά ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας William M. McSwain.

Τη γυναίκα ανακάλυψαν τόσο ο πατέρας όσο και ο θετός πατέρας του παιδιού και απέτρεψαν την ερωτική συνεύρεση, όταν πήγε να τον συναντήσει στις 15 Οκτωβρίου 2017.

Εκείνη δήλωσε απλώς στο δικαστήριο ότι όταν πήγε να τον βρει, συνειδητοποίησε το λάθος της…