Μια φριχτή υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα και μια γυναίκα μετά τον εντοπισμό ενός νεογέννητου νεκρού στον πίσω κήπο ενός σπιτιού στο Σόμερσετ στη Βρετανία το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει η Daily Mail, η μητέρα του μωρού εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια επείγουσα έκκληση για να βρεθεί.

Μια γυναίκα και ένας άντρας έχουν συλληφθεί για την υπόθεση που πιθανολογείται ότι πρόκειται για φόνο.

Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει πώς συνδέονται τα δύο άτομα που συνελήφθησαν με το νεογέννητο.

«Λόγω σημαντικών εξελίξεων σε αυτή την έρευνα, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τώρα αντιμετωπίζουμε τον θάνατο του μωρού ως πιθανή ανθρωποκτονία.

Μια γυναίκα και ένας άντρας έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται. Εξετάσεις θα γίνουν εντός της εβδομάδας στο νεκρό μωρό, αλλά δεν περιμένουμε οριστικά αποτελέσματα για κάποιο διάστημα.

Ξέρω ότι αυτή η εξέλιξη θα προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινότητα, αλλά τονίζω ότι ενώ αντιμετωπίζεται η υπόθεση ως πιθανή ανθρωποκτονία, είμαστε ανοιχτόμυαλοι και πάντα θα έχουμε τα στοιχεία να μας καθοδηγούν», δήλωσε ο αστυνομικός Τζέιμς Ρίτσιο.

Η αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση για πληροφορίες για την υπόθεση και καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί της.

Horrific news just in.

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020