Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και κωμικός δηλώνει η 30χρονη Samantha Ramsdell, αν και όλοι μπαίνουν στα κοινωνικά μέσα για να τη δουν να ανοιγοκλείνει το μεγάλο στόμα της.

Το «μεγαλύτερο στόμα του κόσμου», όπως λέει η ίδια με καμάρι, καθώς είναι αυτό που την έχει μετατρέψει σε αστέρι του TikTok, με πάνω από 750.000 followers. Και άλλους 35.000 στο Instagram.

Η Ramsdell είδε την απήχησή της να εκτοξεύεται κατά τα lockdown του 2020 και λέει τώρα πως το στόμα της είναι πιθανόν μεγαλύτερο και από τον κάτοχο του Ρεκόρ Γκίνες.

@samramsdell5Reply to @alexah.0305 LOL?♬ original sound – samramsdell5

Η γυναίκα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ έφτιαξε τον λογαριασμό στο TikTok για να δείξει τις ερμηνευτικές και τραγουδιστικές της ικανότητες, όλες αυτές οι χιλιάδες ήρθαν ωστόσο για να τη δουν να ανοιγοκλείνει το στόμα της.

«Άρχισα να φτιάχνω βίντεο με αστείες γκριμάτσες, κωμικά σκετς και τραγουδιστικές παρωδίες. Αλλά κάθε βίντεο που περιλαμβάνει το στόμα μου γίνεται τρελά viral», λέει πανευτυχής. Και λέει μάλιστα πως βγάζει καλά λεφτά από το κοινωνικό δίκτυο.

@samramsdell5Reply to @whitefeshsandwiches here we go ?##FamilyImpression ##lol♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

«Το TikTok πληρώνει πράγματι τους κορυφαίους δημιουργούς περιεχομένου με βάση τα πόσα views έχουν τα βίντεο, είναι κάπου 0,3 σεντς ανά 1.000 views. Αυτό δεν ακούγεται πολύ, αλλά κάποια από τα καλύτερα βίντεό μου έχουν πάνω από 50 εκατ. views, οπότε αν κάνετε τις πράξεις θα δείτε πως δεν είναι καθόλου άσχημα για να τρως σάντουιτς μπροστά στην κάμερα»…