Αρκετές φορές έχουμε δει ακραίες αντιδράσεις και πράξεις σε χωρισμούς ζευγαριών. Πράξεις που έχουν φτάσει μέχρι και την αφαίρεση ζωής. Αρκετές είναι επίσης οι περιπτώσεις όπου εκείνος ή εκείνη που νιώθει πιο πληγωμένος ενημερώνει τον κόσμο για τον πόνο του. Οι τοίχοι και οι δρόμοι είναι γεμάτοι άλλωστε με λόγια ερωτικής στεναχώριας.

Μία κοπέλα από την Κίνα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατούσε. Έτσι σκέφτηκε να πάρει την εκδίκησή της. Η γυναίκα πέρασε μέρες ολόκληρες κλαίγοντας και σκέφτηκε να πληρώσει τον πρώην της με το ίδιο νόμισμα.

Έχοντας λοιπόν την οικονομική άνεση, έκανε παραγγελία 1 τόνο κρεμμύδια και ζήτησε να τα ξεφορτώσουν μπροστά στην πόρτα του πρώην της.

Κάτι που έγινε με τον καημένο οδηγό να χρειάζεται τέσσερις ώρες, προκειμένου να κατεβάσει τα σακιά από την καρότσα του φορτηγού, έχοντας μάλιστα την οδηγία να μην έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη.

Μόνο να αφήσει ένα σημείωμα που έλεγε: «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Ο οδηγός του φορτηγού χρειάστηκε περίπου 4 ώρες για να ξεφορτώσει τα κρεμμύδια μπροστά στην πόρτα του παραλήπτη.

Φυσικά, η εκδίκησή της αυτή, δεν άργησε να γίνει γνωστή και σύντομα εντοπίστηκε από τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία ζήτησαν να μάθουν τι είχε προηγηθεί.

«Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα ένα τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πως είναι να κλαις», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του παραλήπτη, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν αρκετά κυνική: «Η πρώην σύντροφός μου γίνεται δραματική. Λέει σε όλους πως δεν έχυσα ένα δάκρυ από τότε που χωρίσαμε. Είμαι κακός άνθρωπος επειδή δεν έκλαψα;».