Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο Ινδός ηθοποιός Irrfan Khan, που έγινε διάσημος όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Slumdog Millionaire» αλλά και στη «Ζωή του Πι».

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο ηθοποιός έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, καθώς είχε διαγνωστεί με νευροενδροκρινή όγκο, και εισήχθη σε Εντατική Μονάδα νοσοκομείου στη Βομβάη της Ινδίας με λοίμωξη στο παχύ έντερο.

Τον Μάρτιο του 2018 είχε αποκαλύψει ότι πάλευε με την ασθένεια, αλλά μετά από εκτενή θεραπεία, κατάφερε να γυρίσει το τελευταίο του φιλμ.

Ο σταρ του Bollywood, που κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία και σε αγγλόφωνες ταινίες, ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Ο Irrfan Khan πάλεψε μέχρι το τέλος περιστοιχισμένος από την οικογένειά του.

Ο Khan είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 50 ταινίες. Το «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ το 2008 και η «Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι το 2012 ήταν ωστόσο οι ταινίες μέσα από τις οποίες έγινε διάσημος παγκοσμίως, ενώ έπαιξε ακόμα στο «Jurassic World» το 2015 και το «Inferno» με τον Τομ Χανκς το 2016.