Υπηρεσίες… δολοφόνων παρείχε ρωσική ιστοσελίδα την οποία η κυβέρνηση της Ρωσίας απενεργοποίησε πριν από δύο ημέρες. Η ιστοσελίδα προσέφερε ολόκληρο τιμοκατάλογο για όλων των ειδών της παροχές, τις οποίες διαφήμιζε ως κατάλληλες για συζύγους που ζητούν εκδίκηση για τους «άταχτους» άνδρες τους, μη συνεργάσιμους εταίρους, απατεώνες, κλέφτες κλπ.

Μία επιλογή ήταν να ρίξουν το «στόχο» στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου και να τον οδηγήσουν σε απομακρυσμένη περιοχή όπου θα τον απειλούσαν και θα του επιτίθεντο.

Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας τις αποστολές αυτές είναι μεταξύ άλλων γκάνγκστερ της μαφίας ή πρώην στρατιώτες, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι πελάτες λαμβάνουν εγγυήσεις πως δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με την αστυνομία καθώς η ιστοσελίδα «έχει συνδέσμους» με αυτή ενώ για να είναι σίγουροι πως η δουλειά τους έγινε, τους δίνεται και μια φωτογραφία από τον τόπο της επίθεσης.

Όσο για το κόστος των υπηρεσιών, αυτές είναι υπό διαπραγμάτευση ανάλογα με την «περιπλοκότητά» τους.

Για ένα «ελαφρύ ταρακούνημα» του θύματος η ταρίφα είναι 730 ευρώ, για μια πιο σοβαρή επίθεση με μελανιές, σπασμένα δόντια αλλά όχι σπασμένα κόκαλα 1097 ευρώ ενώ για πιο σοβαρούς τραυματισμούς με μερικά σπασμένα πλευρά 2195 ευρώ.

Η ιστοσελίδα zakazat-killera.com προσέφερε επίσης «υπηρεσίες προστασίας» για επιχειρήσεις και… οίκους ανοχής.

Δείτε αποσπάσματα της ιστοσελίδας όπως ήταν πριν «κατέβει»