Συγγνώμη ζήτησε βουλευτής των Συντηρητικών στη Μεγάλη Βρετανία, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο το οποίο τον δείχνει να εκθέτει σε δημόσια θέα τα γεννητικά του όργανα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο βουλευτής του Leigh, James Grundy, φαίνεται να κατεβάζει τα παντελόνια του σε μια ιδιωτική εκδήλωση σε παμπ, με τους παρευρισκόμενους να τον ενθαρρύνουν να αποκαλύψει τα «απόκρυφά» του μέρη.

Πριν ανοίξει το φερμουάρ του, ο κ. Grundy ακούγεται να λέει: «Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει τρόπος να δείξετε το πρόσωπό μου». Τότε μια γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει να σηκώσει το «πουκάμισο επάνω», ώστε η βουβωνική χώρα να φαίνεται στην κάμερα.

Αφού αποκαλύφθηκε το υλικό, ο κ. Grundy είπε: «Ζητώ συγγνώμη για τις πράξεις μου».

Ο κ. Grundy είναι ο πρώτος συντηρητικός βουλευτής που εκλέγεται στο Leigh εδώ και 97 χρόνια. Η έδρα ανήκε στους Εργατικούς από το 1922. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο γυρίστηκε στις αρχές του 2007, όταν ο κ. Grundy ήταν 26 ή 27 ετών.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.