Υπό… στενή παρακολούθηση είχε η αστυνομικός Jessica Dever-Jakusz από την Αριζόνα έναν έμπορο ναρκωτικών, αναλαμβάνοντας σε μυστική αποστολή την έρευνα στο πρόσωπό του. Αλλά η παρακολούθηση έγινε τόσο στενή που μετά την πρώτη συνάντησή τους τον Ιούνιο, η 38χρονη βρέθηκε τον Αύγουστο να έχει τακτικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, στο σπίτι του.

Τον Οκτώβριο κι ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο κρεβάτι, η –παντρεμένη με αστυνομικό- Dever-Jakusz, του αποκάλυψε πως βρισκόταν σε μυστική αποστολή με στόχο τη σύλληψή του και μάλιστα του αποκάλυψε και την ταυτότητα των συναδέλφων της που εργάζονταν μυστικά στην ίδια υπόθεση.

Μια ανώνυμη πληροφορία που έφτασε στην αστυνομία οδήγησε στις 15 Οκτωβρίου στην κλήση του υπόπτου, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη μυστική αστυνομικό που τον παρακολουθούσε και αποκάλυψε sms που αντάλλασσαν.

Το ειδύλλιο κατέστρεψε μυστική έρευνα πέντε μηνών για το εμπόριο της ουσίας MDMA ή molly στην περιοχή Tempe, τονίζει η Daily Mail.

Ο ύποπτος εραστής της Dever-Jakusz είπε πως έμεινε έκπληκτος όταν του είπε πως ήταν αστυνομικός που είχε αποστολή να τον στείλει στη φυλακή ενώ η αστυνομικός παραιτήθηκε.