Διάσκεψη Βερολίνου: Να σταματήσει η αποστολή φιλότουρκων μαχητών στη Λιβύη λέει ο Μακρόν

Η Άγκυρα κατηγορείται πως έχει στείλει στην πρωτεύουσα της Λιβύης μερικές εκατοντάδες σύρους μαχητές


ΚΟΣΜΟΣ
18:04
19/01/2020
Διάσκεψη Βερολίνου: Να σταματήσει η αποστολή φιλότουρκων μαχητών στη Λιβύη λέει ο Μακρόν
2
loading

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε σήμερα κατά τη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη «να σταματήσει» η αποστολή φιλοτούρκων σύρων μαχητών στην Τρίπολη για να υποστηρίξουν την τοπική κυβέρνηση που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ.

«Οφείλω να σας εκφράσω τη ζωηρή ανησυχία που μου εμπνέει η άφιξη σύρων και ξένων μαχητών στην πόλη της Τρίπολης, αυτό πρέπει να σταματήσει», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν σ' αυτή τη διάσκεψη του Βερολίνου, σύμφωνα με το κείμενο της παρέμβασής του και ενώ η Άγκυρα κατηγορείται πως έχει στείλει στην πρωτεύουσα της Λιβύης μερικές εκατοντάδες σύρους μαχητές.

Ο ΟΗΕ θα πρέπει να διαπραγματευθεί τους όρους μιας εκεχειρίας στη Λιβύη χωρίς κανένα από τα εμπόλεμα μέρη να θέτει προϋποθέσεις, δήλωσε ακόμη ο Μακρόν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αμπελαλέ

    Αγνοείται ο Έλληνας πρωθυπουργός!
    Πληροφορίες λένε πως έμεινε στο Οβάλ Γραφείο του Τραμπ... Σαν διακοσμητικό λαμπατέρ!

  2. avatar σΑΝ ΑΡΧΑΊΑ ΤΡΑΓΩΔΊΑ

    Η Τουρκία και ο Ερντογάν θα αποτελέσουν την Νέμεση του Ελληνικού Κράτους και του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Πριν αρχίσετε όλοι μαζί να βρίζετε, σκεφθείτε: Πρέπει να τιμωρηθεί αυτό το διεφθαρμένο, ανήθικο, χρωκοπημένο και αναξιόποιστο κράτος; Πρέπει να τιμωρηθούν οι φαύλοι πολιτικοί που χρεωκόπησαν την χώρα, που την οδήγησαν στην ανυποληψία και τον εξευτελισμό, που συστηματικά ψεύδονται και παραπλανούν τον λαό για να υφαρπάζουν την ψήφο του; Πρέπει να τιμωρηθεί ο λαός που συναινεί στην διαφθορά, που σέρνετε παρακαλώντας στα βουλευτικά γραφεία, που ο καθένας ενδιαφέρεται για την πάρτη του, που κλωτσάει τους αδύναμους και κατατρεγμένους; Για όλους αυτούς η Τουρκία του Ερντογάν θα αποτελέσει την ΝΕΜΕΣΗ! Και μόνο αφού πληρώσουμε το τίμημα των επιλογών μας θα επέμβει ο \'\'ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ\'\' για να μπορέσουμε τελικά να επιβιώσουμε και να γίνουμε ένα πραγματικά σύγχρονο και κανονικό κράτος. Και τότε μόνο θα έλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει