Ο εκατομμυριούχος ιδρυτής της φίρμας ρούχων Etiqueta Negra, Federico Alvarez Castillo, δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει την φάρσα που του έκαναν κάποιοι, πετώντας ένα γουρούνι από ελικόπτερο στην πισίνα της βίλας του στην Ουρουγουάη!

Το βίντεο με τη φάρσα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και ο 60χρονος ψάχνει να βρει ποιος διατάραξε την οικογενειακή του γαλήνη.

Η γυναίκα του, το μοντέλο Lara Bernasconi, είπε στα τοπικά Μέσα ότι το ζώο που κατέληξε στην πισίνα ήταν πρόβατο και όχι γουρούνι, όμως το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πτώσης του γουρουνιού, που όμως είχε άδοξο τέλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Federico Álvarez Castillo (@federicoalvarezcastillo) στις

Ο πατέρας 4 παιδιών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του όταν χρήστες των social media άρχισαν να υπονοούν ότι είναι ο ίδιος πίσω από τη φάρσα, με μοναδικό σκοπό να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όσον αφορά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο των social media, θέλω να καταδικάσω αυτή την πράξη βανδαλισμού, της οποίας ήμασταν θύματα εγώ και η οικογένειά μου. Διευκρινίζω ότι όταν συνέβη το περιστατικό ήμασταν μέσα στο σπίτι και ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο στον κήπο. Όταν βγήκαμε να δούμε τι είχε συμβεί, είδαμε την αηδιαστική πράξη που μας αναστάτωσε. Ήταν ένα άρρωστο αστείο» έγραψε στο Instagram.

Μέσα της Αργεντινής εικάζουν ότι πίσω από τη φάρσα βρίσκονται φίλοι του επιχειρηματία.

Δείτε το βίντεο: