Το μέλλον είναι σίγουρα απρόβλεπτο, κι έτσι αν χρειαστεί να ζήσουμε σε μια Γη σωστή δυστοπία ή ακόμα και σε άλλον πλανήτη, το αυτόνομο Cybunker θα αποδειχτεί κάτι παραπάνω από βολικό.

Πρόκειται για ένα καταφύγιο που έχει φτιαχτεί σε χαλύβδινο μονοκόκ πλαίσιο και έχει την ικανότητα να αντέχει σε ακραίες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.

Την ίδια ώρα, το σπίτι είναι πλήρως αυτόνομο, κι έτσι δεν χρειάζεται σύνδεση σε ηλεκτρικό ή νερό για να δουλέψει.

Το εσωτερικό των 167 τ.μ. διαθέτει μάλιστα και έναν θαλαμίσκο 55 τ.μ. που λειτουργεί ως γκαράζ, αλλά και ως αεροστεγές δωμάτιο για την ασφαλή είσοδο και έξοδο από το σπίτι.

Όσο για το εσωτερικό, είναι όσο μινιμαλιστικό χρειάζεται για να περάσεις την Αποκάλυψη με απαράμιλλο στιλ, ατενίζοντας τη Μέρα της Κρίσης μέσα από τα αλεξίσφαιρα τζάμια σου.

Κι ενώ η νεοϋορκέζικη Lars Buro το προορίζει για τη συντέλεια του κόσμου, δεν χρειάζεται να περιμένεις τέτοια οριακά γεγονότα για να το χαρείς, καθώς μπορεί άνετα να λειτουργήσει και στο σήμερα.

Το εσωτερικό εξάλλου εξατομικεύεται κατά τις επιθυμίες του πελάτη για να λειτουργήσει ως σπίτι, καταφύγιο, αποθηκευτικός χώρος, ακόμα και για εμπορικούς λόγους…