Δέκα ανθρώπους για να ζήσουν μαζί του στον «παράδεισο», το παραθαλάσσιο αγρόκτημά του στη Νέα Ζηλανδία αξίας 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων, αναζητεί ο Γερμανός πολυεκατομμυριούχος Karl Reipen, ιδιοκτήτης του κτήματος Awakino Estate, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Reipen, που πλούτισε πουλώντας συσκευασμένα παγωμένα ροφήματα αναζητά ανθρώπους έως 70 ετών για να ζήσουν μαζί στο κτήμα του, στη δυτική ακτή του Βόρειου Νησιού, όπως γράφει η New York Post.

Οι ενδιαφερόμενοι, άνδρες και γυναίκες, θα μένουν σε σπίτια των δύο ατόμων και θα μοιράζονται το κελάρι για τις συναντήσεις τους και το δείπνο, σύμφωνα με την αγγελία. «Εάν σας ενδιαφέρει να ζήσετε με μια ομάδα ενδιαφερόντων ανθρώπων αυτή μπορεί να είναι μια νέα ζωή για εσάς. Μπορείτε να απολαύσετε περιπάτους, ψάρεμα, ψώνια, kayak, παρατήρηση πουλιών και κολύμπι».

Όσοι τελικά αποφασίσουν να κάνουν το ταξίδι μπορούν να φέρουν μαζί τους το δικό τους άλογο και να χρησιμοποιήσουν σε κλειστό κέντρο ιππασίας, σημειώνει η αγγελία, στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Reipen καθώς είναι γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο. Ωστόσο αποδίδεται σε αυτόν, καθώς το Awakino Estate είναι ιδιοκτησία του.

Στην αγγελία περιγράφεται το background του ιδιοκτήτη του πολυτελούς αγροκτήματος και το πώς επισκέφθηκε την περιοχή το 2000 και βρήκε μία «όμορφη φάρμα» και αφιέρωσε δέκα χρόνια για να την φτάσει εκεί που ήθελε.

«Τώρα που όλα έχουν τελειώσει θα ήθελα να μοιραστώ αυτόν τον παράδεισο με ωραίους ανθρώπους» γράφει.

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να νιώθει άνετα και με την απομόνωση, καθώς οι πιο κοντινές πόλεις είναι σε απόσταση μιάμισης ώρας.

Στην αγγελία δεν διευκρινίζεται το πώς θα επιλεγούν οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι.

Ο Reipen είχε επιχειρήσει να πουλήσει την έπαυλη έναντι 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων Νέας Ζηλανδίας το 2016, αλλά η πώληση δεν επιτεύχθηκε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Stuff, ο πολυεκατομμυριούχος είναι γνωστός φιλάνθρωπος. Το ίδρυμά του Karl Heinz Reipen Trust διέθετε στα τέλη Μαρτίου περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.