Σε ύψος 2,5 μέτρων βρέθηκε στον αέρα ένα 5χρονο αγόρι στην Κίνα, όταν «εκτοξεύτηκε» σε ένα… συντριβάνι.
Τα ρούχα του αγοριού σκίστηκαν από την πίεση του νερού ενώ η μύτη του αιμορραγούσε και είχε υποστεί τραύματα καθώς έπεσε με το πρόσωπο στο τσιμέντο.

Ένας επισκέπτης που τραβούσε φωτογραφίες το θέαμα στην περιοχή Enshi της επαρχίας Hubei αποτύπωσε και την «εκτόξευση» του αγοριού.

Το αγόρι διασκέδαζε με τους γονείς του στην πλατεία όπου βρίσκεται το μουσικό συντριβάνι, το οποίο επισκέπτονται κάθε μέρα εκατοντάδες άνθρωποι.

Το σόου με το νερό και τη μουσική περιλαμβάνει πίδακες νερού που εκτοξεύονται στο πεζοδρόμιο και ο πατέρας του αγοριού δήλωσε εξοργισμένος για την έλλειψη προειδοποιητικών πινακίδων.

«Δεν υπήρχαν πινακίδες για το τι συμβαίνει. Τη μία στιγμή ο μικρός έπαιζε χαρούμενο στο νερό, την άλλη βρέθηκε να ουρλιάζει στον αέρα. Ήταν τόση η δύναμη του νερού που τα ρούχα του έγιναν κουρέλια ενώ έπεσε με το πρόσωπο με αποτέλεσμα η μύτη του να αιμορραγεί», τόνισε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης πάντως, μετέδωσαν πως υπάρχουν και προειδοποιητικές πινακίδες αλλά και κορδόνι ασφαλείας γύρω από το συντριβάνι.

Οι αρχές επέρριψαν στους γονείς ευθύνες για τον τραυματισμό του μικρού. «Θα έπρεπε να τον προσέχουν καλύτερα, ήταν προφανές πως το νερό είχε μεγάλη δύναμη», είπε εκπρόσωπος του δήμου.