Είναι η στιγμή που η Γερμανία «παγώνει» μιας και ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Πέτερ Αλτμάιερ πέφτει από τη σκηνή ενώ έχει ολοκληρώσει την ομιλία του.

Όπως βλέπετε στα βίντεο, ο Γερμανός υπουργός έπεσε από τη σκηνή που είχε στηθεί για τους ομιλητές συνεδρίου ψηφιακών μέσων στο Ντόρτμουντ λίγο αφότου ολοκλήρωσε την ομιλία του και ενώ παραπάτησε.

Η κάμερα «πιάνει» το σοκαριστικό στιγμιότυπο ενώ αμέσως ο κόσμος σηκώνεται για να βοηθήσει τον Πέτερ Αλτμάιερ.

Ας δούμε καρέ – καρέ τι συνέβη…

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας , ένας από τους ομιλητές του συνεδρίου, ανέβηκε στη σκηνή για να εκφωνήσει την ομιλία του.

Αφού ολοκλήρωσε την 20λεπτη ομιλία του, ο 61χρονος υπουργός επιχείρησε να κατέβει από τη σκηνή και τότε έπεσε κάτω. Έμεινε αναίσθητος επί αρκετά λεπτά. Στην αίθουσα όλοι πάγωσαν. Οι εργασίες του συνεδρίου διακόπηκαν και λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε ασθενοφόρο.

Ο Πέτερ Αλτμάγερ μεταφέρθηκε με φορείο σε κλινική του Ντόρτμουντ. Μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του, ο Γερμανός υπουργός ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό.

«Χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο», όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Και προσθέτει: «Οι προγραμματισμένες για σήμερα συνομιλίες του με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ αναβλήθηκαν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.