Βίντεο δείχνει νοσοκόμες να ξαπλώνουν σε κρεβάτι νοσοκομείου στην Κίνα στο οποίο είχε νοσηλευτεί τραγουδιστής τον οποίο λατρεύουν.

Οι νοσοκόμες έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να αναρτήσουν στα social media φωτογραφίες με σύριγγες και άδειους ορούς που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του τραγουδίστη JJ Lin, ο οποίος είχε πάει στο νοσοκομείο με κρύωμα.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί θέλουν κάποιες από τις νοσοκόμες να πούλησαν φιαλίδια με το αίμα του τραγουδιστή σε πιστούς οπαδούς του, φήμη που διαψεύδει το νοσοκομείο στο οποίο εργάζονται.

Ο 38χρονος τραγουδιστής πήγε στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία μια ημέρα μετά από συναυλία που έδωσε το περασμένο Σάββατο στα πλαίσια παγκόσμιας περιοδείας του.

Το νοσοκομείο υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες με το ιατρικό υλικό στις οποίες υπονοείται ότι υπήρξε αγοραπωλησία είναι «πειραγμένες».

Οι νοσοκόμες έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.