Μία μητέρα συνελήφθη από την αστυνομία επειδή στροβίλιζε στον αέρα την κόρη της με το ένα χέρι, ενώ ταυτόχρονα φυσούσε τον καπνό από το τσιγάρο της στο πρόσωπο του μωρού.

Το τραγικό στοιχείο στην υπόθεση ήταν ότι η μητέρα υπέβαλε σε αυτή τη δοκιμασία τη μικρή της κόρη σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πολιτεία Τενεσί των ΗΠΑ στην πόλη Chattanooga. Η 24χρονη Tybresha Sexton κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιού, αφού συνελήφθη στο σπίτι της την περασμένη Κυριακή, μετά την καταγγελία για το σοκαριστικό βίντεο που έκαναν στην αστυνομία πολλά άτομα.

«Δεν ήθελα αυτό το κ… μωρό ούτως ή άλλως» φέρεται να είπε η Sexton στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τη New York Post.

Εκείνοι με τη σειρά τους ανέφεραν ότι η ανάσα της μύριζε αλκοόλ και ότι υπήρχαν πολλά μπουκάλια ποτών στο διαμέρισμά της.

Το βίντεο διάρκειας 43 δευτερολέπτων, που το ανάρτησε κάποιος άλλος χρήστης, δείχνει τη γυναίκα να καπνίζει με το ένα χέρι και να κρατάει απρόσεχτα την 1 μηνός κόρη της. Δεν είναι ωστόσο σαφές τι κάπνιζε.

https://www.facebook.com/LexLenor/videos/1436806069802033/

Σε κάποιο σημείο, φαίνεται να κουνάει το μωρό, ενώ οι θεατές την προτρέπουν να σταματήσει.

«Θα το σκότωνε το μωρό» έγραψε κάποιος.

Η γυναίκα κατηγορείται επίσης ότι αντιστάθηκε στη σύλληψη. Το μωρό βρίσκεται με τη μητέρα της, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.