Η αδρεναλίνη είναι το «ναρκωτικό» του James Kingston μιας και προκειμένου να την αναζητήσει δεν διστάζει να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο!

Ο άντρας δεν διστάζει να σκαρφαλώσει σε μεγάλο ύψος και να μείνει να αιωρείται πάνω από το κενό, ενώ κρατιέται από τα δύο ή ακόμη και το ένα του χέρι!

Η τελευταία του «παράσταση» δόθηκε σε ένα τεράστιο γερανό στο Southampton της Βρετανίας. Ο Kingston ανέβηκε σε ύψος 76 μέτρων και έμεινε να κρέμεται, ενώ κρατιόνταν από ένα κομμάτι μετάλλου.

Την ασυνήθιστη αυτή δραστηριότητα, ο James Kingston καταγράφει σε βίντεο. Έτσι, έκανε και στην τελευταία του επιχείρηση με μια κάμερα που μοιάζει να έχει προσαρμοστεί στην περιοχή του στήθους.

«Επέλεξα αυτόν τον γερανό εξαιτίας και μόνο του ύψους που έχει. Είναι σπάνιο να έχω τόσο μεγάλες κατασκευές στην πόλη μου, έτσι δεν μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία που παρουσιάστηκε να ανέβω και να πάρω μερικές εντυπωσιακές λήψεις», περιγράφει ο Kingston.

«Μου πήρε περίπου 20 λεπτά αργής ανάβασης για να φτάσω στην κορυφή. Έμεινα στην κορυφή για περίπου μία ώρα απολαμβάνοντας τη θέα, τριγυρίζοντας και φωτογραφίζοντας». Όσο για την απόφαση του να κρεμαστεί πάνω από το κενό, εξηγεί πως «το έκανα για την περιπέτεια». «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να κάθεσαι και να ανησυχείς για το μέλλον σου. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο».

Η συνήθεια της ανάβασης σε γερανούς, έχει γίνει δημοφιλής στην Ρωσία, όπου άνθρωποι σκαρφαλώνουν χωρίς κανέναν εξοπλισμό ασφαλείας.

Σχολιάζοντας το βίντεο που τράβηξε, ο James Kingston γράφει «Δεν ανέβηκα εκεί για να πεθάνω. Ανέβηκα για να ζήσω»!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από την ασυνήθιστη ανάβαση…