Μία απίστευτα παράτολμη διάσωση ενός κοριτσιού «αιχμαλώτισε» η κάμερα ενός έκπληκτου αυτόπτη μάρτυρα στην πόλη Nizhnevartovsk της δυτικής Σιβηρίας στη Ρωσία.

Όπως αναφέρει το RT, ένας άνδρας κατάφερε και απομάκρυνε το κοριτσάκι από φλεγόμενο διαμέρισμα, μέσα από το παράθυρο, και το τράβηξε στον πάνω όροφο.

Το κορίτσι κοιμόταν στον πέμπτο όροφο του κτιρίου στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν η γάτα της την ξύπνησε ξαφνικά, ειδοποιώντας την για τις φλόγες.

Η μικρή έτρεξε στο παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και οι κραυγές της βρήκαν ανταπόκριση από έναν 29χρονο, ο οποίος έγειρε και κατάφερε να την τραβήξει, καθώς οι πυροσβέστες ετοίμαζαν την ειδική σκάλα από κάτω.

Σύμφωνα με αναφορές σε τοπικά Μέσα, ο άνδρας δεν διαμένει στο συγκρότημα, αλλά έτυχε να περνάει από το σημείο για τύχη της μικρής, και έσπευσε μέσα στο κτίριο για να βοηθήσει το κορίτσι. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος από όπου έγινε η διάσωση, δήλωσε ότι ο άνδρας επέστρεψε στη συνέχεια για να απολογηθεί επειδή είχε προκαλέσει αναστάτωση στην κουζίνα, όπως έτρεξε προς το παράθυρο.

Το κορίτσι νοσηλεύτηκε για εισπνοή καπνού, αλλά η κατάστασή τους δεν ήταν σοβαρή.

Δείτε το βίντεο: