Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ ενός ρακοσυλλέκτη και ενός άνδρα που έκανε τζόκινγκ σε πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο «φύλακας σκουπιδιών», όπως αναφέρει η New York Post, κράδαινε απειλητικά ένα σπαθί εναντίον του άλλου άνδρα, σε μια διαμάχη που αιτία είχε ένα καρότσι σκουπιδιών.

Ένα άτομο που διαμένει σε πάρκο του Όκλαντ, επιτέθηκε σε άνδρα που έκανε τζόκινγκ με ένα σπαθί σε μια προσπάθεια να προστατεύσει ένα πλαστικό καρότσι που ήταν πεταμένο στα σκουπίδια, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Η υπόθεση ξετυλίχθηκε στις 15 Ιουλίου όταν ο αθλούμενος σκόνταψε σε σωρό σκουπιδιών μπροστά από ένα σπίτι και αποφάσισε να πάρει μαζί του το βαρύ καρότσι.

Τότε ο «ταραχοποιός» θύμωσε επειδή ήθελε το καρότσι.

Οι δυο τους «αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες» αλλά ο άνδρας που έκανε τζόκινγκ πήρε μαζί του το καρότσι. Όταν έφτασε σπίτι του, συνειδητοποίησε ότι ο συλλέκτης σκουπιδιών τον είχε ακολουθήσει, όπως είπαν οι αστυνομικοί.

Σε βίντεο φαίνεται ο «φύλακας των σκουπιδιών» να βγάζει από τη θήκη του ένα σπαθί και να το κραδαίνει απειλητικά προς τον άλλον άνδρα.

Αλλά εκείνος δεν υποχωρεί, αποκρούει τα χτυπήματα ενώ δεν αφήνει από την κατοχή του το καρότσι.

Όταν μάλιστα λέει στον επιτιθέμενο ότι η μάχη βιντεοσκοπείται, εκείνος με μια δρασκελιά υποχωρεί και βάζει στη θήκη του το σπαθί.

Μετά από λίγο μια γυναίκα που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι γνωρίζει τον ύποπτο, φαίνεται να έρχεται και να παίρνει το καρότσι, βρίζοντας τον άνδρα που έκανε τζόκινγκ.