Κύπριος ιεράρχης έδωσε εξήγηση για το «πώς δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι»

Ο ρόλος της μητέρας και το «μη φυσιολογικό σεξ»


ΚΟΣΜΟΣ
21:24
25/07/2019
Κύπριος ιεράρχης έδωσε εξήγηση για το «πώς δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι»
90
loading

Τη δική του εξήγηση για την ομοφυλοφιλία έδωσε ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε ομιλία του που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα ο ιεράρχης, στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα στην Κύπρο, υποστήριξε ότι ο Γέροντας Πορφύριος είχε δώσει την ερμηνεία ότι η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με τη σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων.

Ο Μητροπολίτης Νεόφυτος εξέφρασε την άποψη ότι αν ένα ζευγάρι κάνει μη φυσιολογικό σεξ, και αυτό αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία και αυτή η επιθυμία μεταφέρεται στο κυοφορούμενο βρέφος, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται ομοφυλόφιλο.

«Είναι πρόβλημα που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί, κι αυτό συμβαίνει την ώρα της ερωτικής πράξης ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική, να το πω ξεκάθαρα. Αυτό όταν στη γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος, όπως μεταδίδονται και τα χαρίσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιεράρχης στη «διαφωτιστική» ομιλία του.

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

90
σχόλια
 1. avatar Φεμινίστρια

  ΤΙ ΦΑΣΗ;;
  Καταρχάς ΔΝ υπάρχει λογική ούτε στο ελάχιστο σε τιποτα απο όσα λεει
  Επίσης το ΓΙΑΤΙ η εκκλησία γενικά κάθεται κ κράζει το LGBTQ+ community ακόμα ΔΝ το εχω καταλαβει...Τι τους φταίμε????

 2. avatar Ζάντε

  Πάτερ μου το πώς δημιουργούνται δεν προέχει. Το θέμα είναι αν είναι φυσιολογικό, πώς συμπεριφέρονται δημόσια και πως μπορεί κάποιος που θέλει,με τη βοήθεια του Θεού να ξεφύγει από αυτό.

 3. avatar Βρασίδας

  Επι τέλους μια τεκμηριωμένη "επιστημονικη ερμηνεια" του φαινομένου. Ήταν κάτι που μας βασάνιζε τόσο καιρό και αναρωτιόμασταν γιατί να υπάρχουν τόσοι ... [...]. Επομένως οι μέλλουσες μητέρες πρέπει να προσέχουν πολύ τον ....[...] τους. Όμως η ερμηνεία είναι σαφής άν το κυοφορούμενο είναι αγόρι. Τί συμβαίνει όταν είναι κορίτσι; Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και προκύπτουν λεσβίες; Πρέπει να μας το διευκρινίσει ο παντογνώστης ρασοφόρος.

 4. avatar Βασιλης ΑΒ

  Πιστευω να μην υπαρχουν ανθρωποι να παρουν σοβαρα αυτες τις ανοησιες.

  1. avatar Πάτα την κασέτα 1/500

   Μην πεις μόνο για τους παιδεραστές προτεστάντες που κρατάνε τη Βίβλο και κηρύττουν....

   1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Εσύ μιλάς για "προτεστάντες" εγώ μιλώ πάντα για τον αναστημένο Ιησού Χριστό.Εσύ μιλάς για "ορθόδοξη εκκλησία" εγώ μιλώ τι λέει ο θεόπνευστος+αλάθητος Λόγος του Θεού που είναι η Αγία Γραφή.Εσύ ακολουθείς τις παραδόσεις που βρήκες,εγώ μελετώ την Αγία Γραφή+προσεύχομαι ο Θεός να μου δίνει περισσότερη αποκάλυψη στον Λόγο του αλλά και δύναμη να εφαρμόζω το άγιο θέλημα Του όπως το διαβάζουμε στην Αγία Γραφή, κάθε μέρα της ζωής μου. Η διαφορά μας είναι τεράστια. Είναι όσο διαφέρουν ένας νεκρός από έναν ζωντανό άνθρωπο. Εξωτερικά μπορεί να μοιάζουν ίδιοι. Και ο νεκρός και ο ζωντανός άνθρωπος έχουν χέρια, πόδια, κεφάλι κτλ. Όμως ο ζωντανός έχει κάτι που ο νεκρός δεν έχει. Ο ζωντανός έχει ζωή. Η θρησκεία που ακολουθείς είναι όπως ο νεκρός άνθρωπος. Εξωτερικά δείχνει να κάνει κάποιες θρησκευτικές τελετές, κάποιες τις αναφέρει και η Καινή Διαθήκη ( αν+ο Ιησούς Χριστός είπε οι άνθρωποι να βαφτίζονται στο νερό μόνο με την θέληση τους+μόνο αφού έχουν πιστέψει στο Ευαγγέλιο).Η θρησκεία σου δεν μπορεί να σου δώσει την ζωή του Ιησού Χριστού σήμερα, ούτε βέβαια αιώνια ζωή στην ανάσταση των νεκρών.+αυτό το ξέρεις πολύ καλά μέσα σου γιατί ξέρεις ότι δεν ακολουθείς τον Ιησού Χριστό ούτε να εφαρμόσεις τα Λόγια Του στην ζωή σου αλλά το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μας πεις ότι οι παπάδες+η ορθόδοξη εκκλησία τα κάνουν όλα καλά.Όμως οι παπάδες κάνουν ότι και οι πνευματικοί τους πρόγονοι,οι Φαρισαίοι (Ματθαίος 23 κεφάλαιο) +ο Ιησούς είπε ότι οι τυφλοί+όσοι τους ακολουθούν θα πέσουν σε "βόθρο".

 5. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Θα ήθελα να πω μερικά λόγια σχετικά με αυτό το θέμα. Το λάθος του συγκεκριμένου παπά όπως και της ¨ορθόδοξης¨ εκκλησίας είναι ότι λένε και κάνουν πράγματα που δεν είναι γραμμένα μέσα στο Λόγο του Θεού , δηλαδή στην Αγία Γραφή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λένε και να κάνουν πράγματα που προκαλούν το γέλιο και την ειρωνεία των ανθρώπων με αποτέλεσμα να δυσφημείται ο Θεός της Αγίας Γραφής και γενικά η Αγία Γραφή.
  Θα ήθελα να πω σε αυτό το σημείο ότι η δήλωση αυτή του συγκεκριμένου παπά δεν βρίσκεται μέσα στην Αγία Γραφή αλλά είναι προσωπική και αυθαίρετη γνώμη του συγκεκριμένου παπά.

  Επίσης ο Ιησούς Χριστός είπε κάποτε στους υποκριτές και θρησκευόμενους της εποχής Του [5 Υποκριτά, έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, και τότε θέλεις ιδεί καθαρώς διά να εκβάλης το ξυλάριον εκ του οφθαλμού του αδελφού σου.] Ματθαίο Ευαγγέλιο 7:5 που σημαίνει ότι για να πει κάποιος σε κάποιον αμαρτωλό το λάθος του για να διορθωθεί θα πρέπει ο ίδιος να μην βρίσκεται σε σοβαρή αμαρτία και παρανομία.

  1. avatar 666

   ένα βιβλίο γεμάτο φανατισμό, βία, σεξισμό, σκλαβιά , ρατσισμό και κακοποίηση ... και έλλειψη δικαιωμάτων των γυναικών ... και αν δεν το πιστευεται καταδικάζεστε σε μια ζωή κόλασης
   Μία ερώτηση εξακολουθεί να εκκρεμεί γιατί ο Θεός επιτρέπει να γίνουν τέτοιες θηριωδίες ...
   κακός συγχρονισμός? Λάθος μέρος, λάθος χρόνος .. ή ο Θεός δουλεύει με μυστηριώδεις τρόπους;
   795 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν αρκετή τροφή για να ζήσουν μια υγιή και ενεργητική ζωή. Ωστόσο, η εκκλησία είναι η πιο επιτυχημένη, πλουσιότερη βιομηχανία στον κόσμο ... και αφορολόγητη !!!!!
   religion =BLIND faith.

 6. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Για όσους θέλουν να ξέρουν κάποιες σοβαρές παρατυπίες και αμαρτίες από αυτά που δίδαξε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, ο ιδρυτής της χριστιανικής πίστης και είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη και με αυτά που κάνουν οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας ας διαβάσει τα σχόλια που έκανα σε ένα παρόμοιο άρθρο https://www.newsbeast.gr/weird/arthro/5203848/xesalonei-to-twitter-me-ton-mitropoliti-kai-to-pos-dimioyrgoyntai-oi-omofylofiloi

  Όμως σχετικά με την ομοφυλοφιλία η Αγία Γραφή δεν μας λέει πουθενά ότι αυτό σχετίζεται με τους γονείς του ανθρώπου. Αν και οι γονείς με την συμπεριφορά τους και το τι μαθαίνουν στο παιδί τους παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του , αυτό όμως δεν είναι ο λόγος που κάποιος γίνεται κανονικός άνθρωπος ή ομοφυλόφιλος γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ελεύθερος να κάνει τις ηθικές επιλογές του και το δρόμο που θα ακολουθήσει.

  1. avatar Ιερωμανιακος

   Σκάσε και πλανταξε λουλουκα

 7. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Η Αγία Γραφή μας λέει ότι ο εχθρός του ανθρώπου και της ψυχής μας , βάζει σε όλους τους ανθρώπους διάφορες αμαρτωλές σκέψεις και επιθυμίες λόγω της αμαρτωλής φύσης μας. Όμως οι άνθρωποι που ενδίδουν στις σκέψεις αυτές και τις επιθυμίες τους και ¨δοκιμάζουν¨ την αμαρτία, έτσι για να δουν ¨πως είναι¨ γρήγορα παγιδεύονται, γιατί στην αρχή η αμαρτία φαίνεται διασκεδαστική+φαίνεται να προσφέρει στον άνθρωπο περισσότερα από τον δρόμο του Θεού , όμως πολύ γρήγορα αυτοί οι άνθρωποι που παίζουν με την αμαρτία βρίσκονται παγιδευμένοι και αιχμάλωτοι της αμαρτίας και των παθών τους. Άνθρωποι που ενδίδουν στην αμαρτία γρήγορα γίνονται εξαρτημένοι, γιατί η αμαρτία έχει εθιστικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι γρήγορα να χάσουν το μέτρο στην ζωή και μαζί με αυτό την αξιοπρέπεια τους, την υγεία τους και την ψυχική τους γαλήνη και ηρεμία. Ο διάβολος αφού αιχμαλωτίσει τον άνθρωπο με την «πρόσκαιρη απόλαυση της αμαρτίας» μετά τον εξευτελίζει και τον οδηγεί στην απελπισία ώστε να θέλει να δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζει, και ο διάβολος να χαρεί που κέρδισε ακόμα μια ψυχή μαζί του στην κόλαση.
  Όμως όσο πολύ και αν ο άνθρωπος έχει παγιδευτεί στην αμαρτία και στα πάθη του υπάρχει ελπίδα. Αν ο άνθρωπος κοιτάξει προς τον εσταυρωμένο+αναστημένο Ιησού Χριστό και τον επικαλεστεί τότε θα σωθεί. Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει ο άνθρωπος στην ζωή του, ο Ιησούς Χριστός μπορεί να τον σώσει και να τον αλλάξει αρκεί ο άνθρωπος να μετανοήσει και να τον ζητήσει στην ζωή του.

 8. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Ο Ιησούς Χριστός το είπε καθαρά , πως όταν ξανάρθει δύο μόνο κατηγορίες ανθρώπων θα υπάρχουν. Η μία θα ακούσει από τον Ιησού Χριστό [ 34 Τότε, ο βασιλιάς θα πει σ' αυτούς που θα είναι από τα δεξιά του: Ελάτε, οι ευλογημένοι τού Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία, που είναι ετοιμασμένη σε σας από τη δημιουργία τού κόσμου] και στους άλλους θα πει [41 Τότε, θα πει και σ' εκείνους που θα είναι από τα αριστερά: Πηγαίνετε από μένα, οι καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, που είναι ετοιμασμένη για τον διάβολο και για τους αγγέλους του.] και [46 Και θα αποχωρήσουν, αυτοί μεν σε αιώνια κόλαση· ενώ οι δίκαιοι σε αιώνια ζωή.] Ματθαίος 25:34 και 41 και 46.
  Ο Ιησούς Χριστός ήρθε για να σώσει τον άνθρωπο από τις αμαρτίες τους και την αιώνια κόλαση που τον οδηγούν οι αμαρτίες του, αλλά δεν θα το κάνει με το ζόρι. Ο Ιησούς Χριστός προσκαλεί τον κάθε άνθρωπο να Τον γνωρίσει και να γευτεί την σωτηρία του αλλά δεν υποχρεώνει κανέναν. Αν ο άνθρωπος όμως ακούσει και καταλάβει τι έκανε ο Ιησούς Χριστός για την σωτηρία του και είναι λογικός , αφήνει αμέσως ότι αμαρτία κάνει και τρέχει να αγκαλιάσει τα πόδια του σωτήρα Χριστού και θα γευτεί την τέλεια χαρά και ειρήνη που προσφέρει ο Ιησούς Χριστός στα δικά Του παιδιά.

  1. avatar Τέλος…

   Προπαγάνδας. (Και λίγη σας έριξα).

  2. avatar Φαντ

   Ποιος;;;; Ο Ιησούς Χριστός;;; Δηλ. «Ιησούς» = «ο γιαχβε σώζει «,,,, «χριστος» = χρισμένος ή μεσιας των Εβραίων........, τραλαλα λουκουμακι6τ

 9. avatar Γιούρι

  Οτι και να λετε, οοοοσο και να βριζετε και να κραζετε, Η Επιστήμη εχει αποδειξει και συνεχιζει να αποδεικνυει, οτι η ομοφυλοφιλια και οι οι υπολοιπες μη φυσιολογικες σεξουαλικες συμπεριφορες ειναι ψυχικες ασθενειες με εδρα τον εγκεφαλο (και συγκεκριμενα τον υποθαλαμο) ο οποιος ελεγχει τους αδενες και αυτοι με την σειρα τους την εκριση ορμονων και νευροδιαβιβαστων.Αν σονι και καλα δεν πιστευετε την Ορθοδοξια- γουστο και καπελο σας,ελευθερη βουληση εχετε- πρεπει να υποταχτειτε τουλαχιστον στο τριπτυχο Επιστήμη-Πειραμα-Αποδειξη. Η Επιστημη ειναι μεγαλος δικτατορας γιατι δεν μπορεις να πας κοντρα στην αποδεδειγμενη αληθεια. Τωρα αν δεν σας αρεσει η Επιστημη, απλα αλαξτε τη (αν μπορειτε που δεν μπορειτε).

 10. avatar Προς ζαντε

  Αντε να μην γραψω κι αλλα και σου φυγει το τσερβελο τελειως για σενα τα λεω ΖΑΝΤΕ που εισαι εντος ! ΑΝΤΕ ΓΕΛΟΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΥΤΗΣ !

 11. avatar Ζ

  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΙΑ ! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΦΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΗΔΗ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΓΕΛΟΙΕ ! ΟΙ ΚΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΔΟΤΥΡΙΑ Ε ΛΑΔΟΤΥΡΙΑ .

  1. avatar Ζάντε

   Σαν σούργελο εσύ μιλάς τώρα. Είσαι και άσχετος από Εκκλησία.

 12. avatar Gulag

  Ενδιαφέρουσα άποψη..
  Ώστε έτσι κάποιοι γίνονται [...]
  Γι' αυτό μπαίνουν [...]έτσι;
  🙂

 13. avatar μαμα

  δεν πιστεύω να έκανες κάτι ανάρμοστο όταν ήμουν στην κοιλια σου

 14. avatar kakaroto

  Σχολιάστε τώρα που προλαβαίνετε εξελιγμένοι και πεφωτισμένοι εξυπνάτορες του 21ου αιώνα.. Μια μέρα θα πεθάνετε και θα τα μάθετε όλα από πρώτο χέρι, όπως κι όλοι οι όμοιοι σας εξελιγμένοι μάγκες παντογνώστες ανά τους αιώνες.. ούτε μια απορία σας δεν θα μείνει αναπάντητη.. και το ίδιο ισχύει και για όλους τους κληρικούς.. κάντε λίγη υπομονή.. τα χρονάκια σας εξάλλου είναι μετρημένα για όλους σας, 22ο αιώνα δεν πρόκειται να δει κανείς σας.. Υπομονή.. ο θάνατος που συνοδεύεται με την αλήθεια των όλων, δεν θα αφήσει κανέναν σας, όσο ιδιοφυΐες κι αν είστε..

 15. avatar titanic

  Μα τι κάνουν στα Πανεπιστήμια και τις θεολογικές σχολές;
  Αμόρφωτους τους αφήνουν;
  Και Βιολογία να διδάσκονται και κοινωβιολογία και πολιτισμό και Ιστορία, και προπάντων ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, γιατί τέτοια προβλήματα του Ποιμνίου τους θα κλιθούν να επιλύσουν.
  Επειδή επιβιώνει πάντα ο καλύτερα προσαρμοσμένος, καλά θα κάνουν να εκσυχρονιστούν, γιατί με τέτοιες κοτσάνες......

  1. avatar Γιούρι

   Η Επιστήμη εχει αποδειξει οτι η ομοφυλοφιλια και οι οι υπολοιπες μη φυσιολογικες σεξουαλικες συμπεριφορες ειναι ψυχικες ασθενειες με εδρα τον εγκεφαλο (και συγκεκριμενα τον υποθαλαμο) ο οποιος ελεγχει τους αδενες και αυτοι με την σειρα τους την εκριση ορμονων και νευροδιαβιβαστων.Αν σονι και καλα δεν πιστευετε την Ορθοδοξια- γουστο και καπελο σας,ελευθερη βουληση εχετε- πρεπει να υποταχτειτε τουλαχιστον στο τριπτυχο Επιστήμη-Πειραμα-Αποδειξη. Η Επιστημη ειναι μεγαλος δικτατορας γιατι δεν μπορεις να πας κοντρα στην αποδεδειγμενη αληθεια. Τωρα αν δεν σας αρεσει η Επιστημη, απλα αλαξτε τη (αν μπορειτε που δεν μπορειτε).

 16. avatar πανος1975

  ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΧΑΧΑΧ

 17. avatar Μαρτυρια

  Άρα άμα δω έναν ομοφυλόφιλο, ξέρω αμέσως ότι η μαμά του (...)

 18. avatar κάποιος να του διαβάσει

  τον όρκο του δόκιμου καλόγερου που δίνουν στο όρος οι υποψήφιοι και μετά ρωτήστε τον αν ορκίστηκε και αυτός.

 19. avatar Τζέισον

  Αντιγόνη
  Παιδιάααα καλημέρες καλέ
  Τι έχασα;;

 20. avatar ΜΗΤΣΣΣΣΣ

  αυτοι οι ανθρωποι με αυτα τα μυαλα υπαρχουν ακομη το ετος 2019. τι να πει κανεις. οι προιστορικοι νεατερνταλ υπαρχουν ακομη...

  1. avatar Πολακις μλκς

   Και ζουν στην Κρήτη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει