Σε έξαλλη κατάσταση μια γυναίκα ξεσπά πάνω στο ακριβό αυτοκίνητο του πρώην συντρόφου της χρησιμοποιώντας μεταλλικό σωλήνα. Το περιστατικό συνέβη στο Γιορκσάιρ και το κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας κάτοικος, ο οποίος την Δευτέρα 28/1 δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο Facebook.

Η κοπέλα βγάζει το μένος της πάνω στη BMW του πρώην αγαπημένου της, σπάζοντας το παρμπρίζ, παράθυρα, καθρέπτες και φωτιστικά σώματα.

Στο σημείο βρίσκεται και μια άλλη γυναίκα, ενδεχομένως φίλη ή συγγενής της, η οποία παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει. Μόλις ολοκληρώνει το έργο της, πετάει προς το πεζοδρόμιο το σωλήνα, χαιρετάει και επιβιβάζεται σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο που βρίσκεται σταθμευμένο απέναντι. Στο τιμόνι βρίσκεται η άλλη γυναίκα που ήταν μαζί της. Ξεκινούν να φύγουν όμως σχεδόν αμέσως σταματούν. Η οδηγός κατεβάζει το παράθυρο και φαίνεται να μιλά με κάποιον τη στιγμή που η πρωταγωνίστρια του περιστατικού βγαίνει από το όχημα και τρέχει προς το πεζοδρόμιο με απειλητικές διαθέσεις. Φεύγοντας κρατά και πάλι τον λευκό σωλήνα τον οποίο πετά προς το πεζοδρόμιο. Επιστρέφει στο κόκκινο αυτοκίνητο το οποίο φεύγει από το σημείο.

Ο άνθρωπος που κατέγραψε το περιστατικό και δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook έγραψε το εξής: «Ένας τύπος αναστάτωσε την πρώην του και μετά συνέβη αυτό. Ρίχνω την ευθύνη στην κοινωνική ασφάλιση».

«Απαράδεκτη συμπεριφορά, υπάρχουν τρόποι να διαχειριστείς μια κατάσταση, αλλά δεν είναι τρόπος αυτός», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης.