Μοιάζει απίστευτο αλλά το οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας στην Τουρκία φαίνεται πως δείχνει μία γυναίκα να… γεννά την ώρα που περπατά στο δρόμο και να εγκαταλείπει το νεογέννητο στο πεζοδρόμιο!

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται να περπατά κάπως παράξενα σε ένα σκοτεινό δρόμο με τους γονείς της να την κρατούν από το χέρι. Ξαφνικά το μωρό πέφτει στο πεζοδρόμιο.

Οι τρεις το κοιτούν για λίγο και στη συνέχεια απλά απομακρύνονται!

Λίγο μετά το βρέφος εντοπίζει ένας περαστικός που δείχνει ανήμπορος να πιστέψει πως ένα νεογέννητο είναι παρατημένο στο δρόμο.

Ειδοποιούνται οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα φτάνει η αστυνομία κι ένα ασθενοφόρο.

Παρά την τραυματική γέννηση του το μωρό επιβίωσε και ονομάστηκε Ecem Ahu από το προσωπικό του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Στα τουρκικά ΜΜΕ η συζήτηση «άναψε» ως προς το εάν όντως η κοπέλα γεννά καθώς περπατά. Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, η έφηβη είπε στην αστυνομία πως όντως γέννησε στο δρόμο. «Κάτι έπεσε από μέσα μου, νόμιζα πως ήταν σβώλος αίματος, δεν ήξερα πως ήταν το μωρό», είπε. Οι γονείς της είπαν πως δεν γνώριζαν πως η κόρη τους ήταν έγκυος.

Ωστόσο το προσωπικό του νοσοκομείου είπε πως το κοριτσάκι βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο δεμένο, κάτι που σημαίνει πως είχε γεννηθεί νωρίτερα.

Η αστυνομία σημείωσε πως η μη αντίδραση της νεαρής μητέρας και των γονιών της, όπως φαίνεται στο βίντεο, σημαίνει πως η παρουσία του μωρού δεν ήταν γι’ αυτούς σοκ.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σημειώθηκε στην περιοχή Bağcılar, προάστιο της Κωνσταντινούπολης όπου ζουν κυρίως φτωχές οικογένειες.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο