Αστυνομικός και διευθύντρια σχολείου κατά ποδηλάτη που φοράει… μάσκα

Για τσαμπουκά και αναίτια πρόκληση τους κατηγορεί ο πολίτης


ΚΟΣΜΟΣ
19:34
14/12/2018
Αστυνομικός και διευθύντρια σχολείου κατά ποδηλάτη που φοράει… μάσκα
1
loading

Ένας αστυνομικός ανταλλάσσει λόγια με έναν ποδηλάτη έξω από σχολείο στο βρετανικό Γιάρνμουθ (Νόρφολκ), με αφορμή τη μάσκα που φορά ο τελευταίος.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μάλιστα μπροστά στον θετό γιο του ποδηλάτη και τα άλλα παιδάκια του σχολείου στις 26 Νοεμβρίου.

Ο ποδηλάτης θυμώνει σταδιακά γιατί δεν θεωρεί πως έχει κάνει κάτι κακό, ούτε παραβιάζει κάποιον νόμο. Τόσο ο αστυνομικός μάλιστα όσο και η ανήσυχη διευθύντρια του σχολείου δεν φαίνονται να μπορούν να του δώσουν εξηγήσεις γιατί τον εγκαλούν, λέγοντας απλώς πως κάποιοι γονείς αναστατώθηκαν από την παρουσία του!

«Φοράμε τις μάσκες γιατί κάνουμε ποδήλατο και ο καιρός είναι πιο κρύος τώρα», λέει ο ποδηλάτης που όταν πάει να φύγει, ο αστυνομικός σπεύδει να τον προλάβει για έναν δεύτερο γύρο αντιπαράθεσης.

Ο ποδηλάτης είπε αργότερα πως η διευθύντρια δεν το άφησε να περάσει έτσι, καλώντας τη μητέρα του παιδιού (και σύντροφο του ποδηλάτη) και απειλώντας τη με αποβολή του μικρού αν ξαναφορέσει αυτός ή ο συνοδός του μάσκα…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γιατί δεν βγάζει

    και μια \"selfie\" με την μάσκα του να μας δείξει ότι είναι όντως \"αθώα\" η μάσκα του και δεν είναι απ\'αυτές με σχέδιο \"χαμόγελο νεκροκεφαλής\";

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει