H Brittany Johnson-Webster είναι μια νέα γυναίκα που μένει στο Ιλινόις. Μια μέρα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από συγγενείς που την ενημέρωσαν ότι διάβασαν στην εφημερίδα πως σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 27 Οκτωβρίου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά πως η μητέρα της της έκανε και μνημόσυνο σε εκκλησία του Φέργκιουσον, στο Μιζούρι, στις 10 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό WTSP η Brittany Johnson-Webster δήλωσε μεταξύ άλλων πως υποψιάζεται ότι η μητέρα της είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και πως σκαρφίστηκε αυτήν την ιστορία, να πεθάνει δηλαδή το ίδιο της το παιδί, για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να μπορεί να συνεχίσει να παίρνει τις δόσεις της.

Η Brittany μεγάλωσε με τους παππούδες της και δεν έχει καμία απολύτως επικοινωνία με τη μητέρα της, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Μια μέρα η θεία της την επισκέφθηκε και της έδειξε μια σελίδα στην εφημερίδα όπου φιλοξενούσε την αναγγελία θανάτου της σε τροχαίο δυστύχημα.

«Ο αδερφός μου έχει πεθάνει στην πραγματικότητα και τώρα η μητέρα μου “πεθαίνει” κι εμένα. Αναστατώθηκα, εκνευρίστηκα, αλλά περισσότερο από όλα λυπήθηκα γι’ αυτό που έκανε», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Έλεγε πως σκοτώθηκα σε τροχαίο και την επόμενη μέρα λίγο έλειψε να τρακάρω τρεις φορές και το μόνο που περνούσε από το μυαλό μου ήταν ότι θα πεθάνω. Μιλούσε για τον θάνατό μου σε όλον τον κόσμο», πρόσθεσε.

Τόνισε πως δεν γνωρίζει που ζει η μητέρα της ούτε με ποια άτομα συναναστρέφεται. Προσπάθησε όπως είπε να έρθει σε επαφή μαζί της αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. Όσο για τους ιερείς που τέλεσαν το μνημόσυνο στην εκκλησία δεν είχαν ιδέα για το γεγονός ότι το πρόσωπο στη μνήμη του οποίου έγινε η τελετή, είναι ζωντανό…