Δυο κακοποιοί που λήστεψαν μανάβικο στην Αγγλία βρίσκονται πια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όπου θα παραμείνουν για τα επόμενα 8 και 6 χρόνια, αντίστοιχα.

Ο 65χρονος Chaman Lal και η 68χρονη σύζυγός του Vidya Wati έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ μετά τη θρασύτατη επίθεση που δέχτηκαν στο κατάστημά τους μέσα μεσημέρι στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι έφερε τραύματα από μαχαίρι αλλά και μώλωπες από χτυπήματα, καθώς ο 45χρονος Leeroy Simpson δεν αστειευόταν με το χασαπομάχαιρό του. Ούτε και η 33χρονη συνεργός του Zoe Gregory έπαιζε όμως, γρονθοκοπώντας τη σύζυγο του ιδιοκτήτη προσπαθώντας να φτάσει στο ταμείο.

Οι δυο κακοποιοί έφυγαν από το μανάβικο με άδεια τα χέρια, καθώς δεν κατάφεραν να ανοίξουν την ταμειακή, άφησαν όμως τον Lal, που είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Μπέρμιγχαμ, με μαχαιριές και στα δυο χέρια, ενώ τη σύζυγό του Vidya με σπασμένη μύτη.

Ο Simpson έφαγε την περασμένη βδομάδα 8 χρόνια και 3 μήνες από το Δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, ενώ η Gregory καταδικάστηκε σε 6 χρόνια και 3 μήνες. «Το όλο πράγμα διάρκεσε μόλις πέντε λεπτά, αλλά ήταν πραγματικά τρομακτικό», δήλωσε ο Lal, «ήταν μέρα μεσημέρι κι αυτός και η συνεργός του μπήκαν και μας είπαν πως θέλουν να μας σκοτώσουν»…