«Ο Τραμπ έχει πλήξει το κύρος των ΗΠΑ»

Επίθεση από τον αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ


ΚΟΣΜΟΣ
16:37
03/11/2018
«Ο Τραμπ έχει πλήξει το κύρος των ΗΠΑ»
3
loading

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχι Αλί Χαμενεΐ, δήλωσε σήμερα πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει «πλήξει το κύρος» της χώρας του, εκτιμώντας πως η Ουάσινγκτον θα είναι τελικά η χαμένη από την επαναφορά των κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης.

«Αυτός ο νέος Αμερικανός πρόεδρος (...) έπληξε ό,τι απέμενε από το κύρος των Ηνωμένων Πολιτειών και της δημοκρατίας. Η ικανότητα των Ηνωμένων Πολιτειών να εξαναγκάζουν χρησιμοποιώντας την οικονομική και στρατιωτική δύναμή τους είναι επίσης σε παρακμή», ανέφερε ο αγιατολάχ Χαμενεΐ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Απέρριψε την επαναφορά των αμερικανικών κυρώσεων, ιδιαίτερα εκείνων σε βάρος του ιρανικού πετρελαϊκού τομέα που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ τη Δευτέρα.

«Η αντιδικία ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν διαρκεί 40 χρόνια και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ενεργήσει πολλές φορές εναντίον μας», συνέχισε ο πρώτος στην ιεραρχία της Ισλαμικής Δημοκρατίας, καταγγέλλοντας έναν «στρατιωτικό, οικονομικό και επικοινωνιακό πόλεμο».

Όπως είπε, «σε αυτή την αντιδικία, χαμένες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και νικητής η Ισλαμική Δημοκρατία».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Ποιο κυρος;

    Ποιο κυρος ;

  2. avatar John From NY

    Πολύ που μας ενδιαφέρει η άποψη σου. Όλες οι γυναίκες εκει καταπιέζονται και παρακαλάνε να πάνε στην Αμερική του Τραμπ. Κοίτα να έχει να φάει ο κόσμος εκει και άσε εμάς στα burger του Τραμπ. Να πεις στις γυναίκες εκει τι ακριβώς κέρδισε το Ισλάμ. Δεν έχω δει ποτέ μια γυναίκα να κάνει δηλώσεις απο εκει η να κάνει μπάνιο άνετη με μαγιό και να πίνει κάνα cocktail. Ωραία ζωή! Είμαι εμφανές ότι κέρδισε το Ισλάμ. Μακριά από εδώ μονο.

  3. avatar Γ.

    Λάθος φωτό ρε παιδιά......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει