Ένας άνδρας που εργαζόταν ως φύλακας ασφάλειας παρίστανε τον αστυνομικό με αρκετά πειστικό τρόπο, προσπαθώντας να εξαπατήσει ανθρώπους.

Ο Μάθιου Άλεν Ντίσμπρο κυκλοφορούσε στους δρόμους με το προσωπικό του, μαύρο Dodge Charger το οποίο είχε εξοπλίσει με σειρήνα, φώτα και ασύρματο ώστε να θυμίζει κανονικό περιπολικό. Ο ίδιος δε φορούσε τη στολή του και ήταν οπλισμένος.

Την Τετάρτη 11/7, ωστόσο, σε μια από τις… περιπολίες του έπεσε πάνω σε πραγματικούς αστυνομικούς χωρίς να το καταλάβει.

Συγκεκριμένα, εντόπισε μια κίτρινη Ford Mustang και έκανε στον οδηγό της νόημα να σταματήσει στην άκρη.

Στο εν λόγω όχημα που δεν έφερε διακριτικά, επέβαιναν δύο αστυνομικοί του τμήματος δημόσιας ασφάλειας της Αριζόνα που βρίσκονταν σε περιπολία. Τέτοιου είδους αυτοκίνητα χωρίς διακριτικά χρησιμοποιούνται από την αστυνομία για τον εντοπισμό οδηγών που παραβιάζουν όρια ταχύτητα ή οδηγούν επικίνδυνα.

Οι δύο αστυνόμοι έλεγξαν την πινακίδα του αυτοκινήτου του Ντίσμπρο και διαπίστωσαν πως δεν ήταν περιπολικό αλλά ένα συμβατικό όχημα που άνηκε σε πολίτη.

Ο Ντίσμπρο συνέχισε να τους υποδεικνύει ότι έπρεπε να σταματήσουν στην άκρη ενεργοποιώντας μάλιστα και τη σειρήνα. Έφτασε μάλιστα στο πλάι τους κάνοντάς του νόημα με τα χέρια, αλλά εκεί τον περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη.

Οι αστυνομικοί αποκαλύφθηκαν ενεργοποιώντας τη σειρήνα και τον υποχρέωσαν να σταματήσει.

Ο 44χρονος άνδρας από την πόλη Μέσα της Αριζόνα συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή, ενώ η αστυνομία ζητά από τυχόν θύματά του να επικοινωνήσουν με το τμήμα για να δώσουν πληροφορίες.